Συντετριμμένη η οικογένεια του Διονύση Σαββόπουλου, τον αποχαιρετά σήμερα σε κλίμα οδύνης και συγκίνησης.
Στις εικόνες φαίνεται η σύζυγος του Διονύση Σαββόπουλου, Άσπα, λίγο πριν την κηδεία του να δέχεται αγκαλιές και παρηγοριά από φίλους και συγγενείς. Η συγκινητική στιγμή αποτυπώνει την ατμόσφαιρα θλίψης και συμπαράστασης, καθώς οι κοντινοί του άνθρωποι προσπαθούν να την στηρίξουν την ώρα που αποχαιρετά τον μεγάλο μουσικό.
Η σορός του μεγάλου τραγουδοποιού, τέθηκε σε λαϊκό προσκύνημα στο παρεκκλήσι της Μητρόπολης Αθηνών, ενώ ακολουθεί η νεκρώσιμος ακολουθία και στη συνέχεια η ταφή στο Α’ Νεκροταφείο.
Μόλις η σορός μεταφέρθηκε στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, η οικογένεια ζήτησε να μείνει για δεκαπέντε λεπτά μόνη με τον αγαπημένο τους «Νιόνιο», πριν προσέλθουν οι 150 καλεσμένοι, στους οποίους συγκαταλέγονται συγγενείς, πολιτικοί και καλλιτέχνες.
Δείτε φωτογραφίες:






