«Ομολογία υπάρχει και θα γίνει επίσημη την Κυριακή», δήλωσε ο δικηγόρος της Νίκος Αλεξανδρής, μετά την προθεσμία που έλαβε η 25χρονη
Την Κυριακή απολογείται η Ειρήνη Μουρτζούκου για τις δολοφονίες τριών βρεφών και την απόπειρα δολοφονίας φίλης της, μετά την προθεσμία που ζήτησε και έλαβε από τον ανακριτή στην Πάτρα.
«Προσπαθούσα να της μεταδώσω το μήνυμα να πει την αλήθεια. Αυτή την αλήθεια είπε χτες», δήλωσε ο δικηγόρος της, Νίκος Αλεξανδρής, σημειώνοντας πως «ομολογία υπάρχει και θα γίνει επίσημη την Κυριακή».
Η κατηγορούμενη οδηγήθηκε πριν τη 1 το μεσημέρι στα δικαστήρια, συνοδευόμενη από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, ενώ πλήθος κόσμου έχει συγκεντρωθεί έξω από τα δικαστήρια, φωνάζοντας «φόνισσα».
Στο ανακριτικό γραφείο έμεινε για περίπου 20 λεπτά.
Η Μουρτζούκου έχει ήδη ομολογήσει τις αποτρόπαιες πράξεις της στα έμπειρα στελέχη του τμήματος Ανθρωποκτονιών. Όπως ισχυρίστηκε, την «κυρίευαν οι δαίμονες» όταν τσακωνόταν με τη μητέρα της και ήθελε να κάνει κακό. Σε μια τέτοια στιγμή, ομολόγησε, ότι σκότωσε την αδελφή της όταν η ίδια ήταν 14 ετών και στη συνέχεια, ομολόγησε τις δολοφονίες των δύο δικών της παιδιών και της φίλης της.