Στο νοσοκομείο εισήχθη χθες (2/9) ο Νίκος Πορτοκάλογλου, ύστερα από έντονη αδιαθεσία. Υπενθυμίζεται ότι λίγες ώρες πριν, ο αγαπημένος μουσικός είχε ανακοινώσει μέσα από ανάρτησή του στο προφίλ του στο Instagram, πως η προγραμματισμένη για την ίδια ημέρα συναυλία του με τον Γιάννη Κότσιρα στο Δημοτικό Στάδιο Νεάπολης Βόλου, αναβάλλεται «για λόγους ανωτέρας βίας».
Η εταιρεία παραγωγής της περιοδείας σε σημερινή (3/9) της ανακοίνωση γνωστοποίησε την εισαγωγή του Νίκου Πορτοκάλογλου στο νοσοκομείο, αναφέροντας πως: «Ο αγαπημένος μας Νίκος Πορτοκάλογλου εισήχθη χθες σε νοσοκομείο, ύστερα από έντονη αδιαθεσία. Κατόπιν σειράς εξετάσεων, υποβλήθηκε σήμερα σε επέμβαση ρουτίνας. Του ευχόμαστε περαστικά και ταχεία ανάρρωση!
Ανανεώνουμε το καλοκαιρινό μας ραντεβού στο Βεάκειο, στις 14 & 15 Σεπτεμβρίου. Οι συναυλίες που αναβλήθηκαν τελούν υπό επανεξέταση. Η δυνατότητα επαναπρογραμματισμού τους εξετάζεται και θα υπάρξει επίσημη ενημέρωση μόλις οριστικοποιηθούν οι σχετικές αποφάσεις. Ευχαριστούμε για την κατανόηση».