ΠΑΓΝΗ: «Παίρνουν πίσω» την απόφαση για τα κλειστά καλοριφέρ και κλιματιστικά

Έντονες αντιδράσεις προκάλεσαν στους εργαζόμενους – και όχι μόνο – του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ηρακλείου, τα μέτρα που ελήφθησαν από την Διοίκηση, μετά τους «φουσκωμένους» λογαριασμούς ρεύματος.

Υπενθυμίζεται πως, όπως είχε αποκαλύψει πρόσφατα στον Περιφερειακό Τηλεοπτικό Σταθμό CRETA, o αναπληρωτής Διοικητής του ΠΑΓΝΗ Στέλιος Κτενιαδάκης, το νοσηλευτικό ίδρυμα τον, περασμένο Αύγουστο κλήθηκε να πληρώσει 188 χιλ. ευρώ για το ηλεκτρικό ρεύμα ενώ πέρσι τον Αύγουστο, είχε πληρώσει 86 χιλ. ευρώ. 

Μάλιστα, το θέμα έφτασε μέχρι τη Βουλή, με ερώτηση προς τον υπουργό Υγείας, από τον Γιώργο Λογιάδη.

Ωστόσο, με ανακοίνωση που εξέδωσε το Σωματείο Εργαζομένων του ΠΑΓΝΗ, κάνει γνωστό, πως η Διοίκηση του νοσηλευτικού ιδρύματος, «πήρε πίσω» την απόφαση της, για το κλείσιμο των καλοριφέρ και των κλιματιστικών, με στόχο την εξοικονόμηση ενέργειας.

Πιο συγκεκριμένα:

«ΝΑ το καταλάβει καλά κυβέρνηση διοίκηση 7ΥΠΕ και διοίκηση του ΠΑΓΝΗ

ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΠΑΓΙΑΣΟΥΜΕ ΑΣΘΕΝΕΙΣ Κ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΜΕ ΜΕ ΦΑΚΟΥΣ

Η ανάκληση της απόφασης της διοίκησης του ΠΑΓΝΗ, ( για κλείσιμο καλοριφέρ .κλιματιστικών κ.α), στο όνομα της εξοικονόμησης χρημάτων που αν υλοποιούνταν θα κρύωναν οι ασθενείς, εργαζόμενοι απέδειξαν ότι κανένας αγώνας δεν πάει χαμένος.

Απέδειξε ότι η αδιαλλαξία διοικητών, υπουργείων μπορεί να σπάσει όταν συναντά καθολική κατακραυγή Αποδεικνύει ότι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΟΙ.

Αποδεικνύει ότι τίποτα δεν πάει χαμένο.

Συνάδελφοι μαζικοποιούμε ακόμα περισσότερο το σωματείο μας. Ηρακλειώτες, αγωνιστείτε με τους μαχόμενους υγειονομικούς για δωρεάν αποκλειστικά σύστημα υγεία για όλους που να ανταποκρίνεται και να καλύπτει τις σύγχρονες ανάγκες.

Η Διοίκηση του Σωματείου μας, με προτεραιότητα το δίκιο και το συμφέρον του συνόλου των ασθενών και των εργαζομένων, κατάφερε να ακυρώσει μια κατάπτυστη απόφαση. Δεν τελειώσαμε όμως με την αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης και των διοικήσεων που την υλοποιούν κλιμακώνουμε με την ΠΑΝΥΓΕΙΟΜΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΙΣ 20/10
ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΙΣ 9/11
ΛΑΕ ΜΗΝ ΣΦΙΞΕΙΣ ΑΛΛΟ ΤΟ ΖΩΝΑΡΙ».

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα