Τρίτη, 20 Μαΐου, 2025
23.3 C
Ηρακλείου

Δες τον καιρό

Ο Χάρης Μαμουλάκης, η παραδοξότητα του ΣΥΡΙΖΑ και ο δήμος Ηρακλείου

Πρέπει να διαβάσετε

«Είναι δύσκολο να βλέπεις τον χώρο σου να απαξιώνεται. Είναι κάτι που σε υπερβαίνει. Και είναι σημαντικό να είσαι μέρος της λύσης όχι του προβλήματος», είπε με νόημα ο Χάρης Μαμουλάκης απαντώντας στον ΣΚΑΙ Κρήτης και τον Κώστα Μπογδανίδη.

 

«Είναι μια παράδοξη κατάσταση όχι μόνο για τον ΣΥΡΙΖΑ αλλά για το σύνολο του προοδευτικού χώρου, ειδικά μετά το 2024 και ζούμε μια παράνοια με τον κ.Μητσοτάκη που με αυτά που γίνονται είναι σχετικά κραταιός» είπε ακόμη και αν είναι απονομιμοποιημένη η κυβέρνηση και ο Μητσοτάκης που «διοικεί διά του διαίρειν».

Είπε ότι πρέπει να επιτευχθεί σύγκλιση των προοδευτικών δυνάμεων με προγραμματικό λόγο από τον οποίο εξαιρεί την Ζωή Κωνσταντοπούλου που έχει μονοπρόσωπο κόμμα.

«Όποιος νομίζει ότι μπορεί να ανατρέψει τον Μητσοτάκη μόνος του πρέπει να μας πει το πως» ανέφερε ο κ.Μαμουλάκης. Και εκτίμησε ότι μέχρι τις επόμενες εκλογές δεν θα κινηθεί ο Αλέξης Τσίπρας.

«Ο Αλέξης Τσίπρας αποχώρησε το 2023, είναι βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αλλά δεν νομίζω ότι θα επιστρέψει» είπε και ανέφερε ως ενδιαφέρουσα την πρωτοβουλία της Λούκας Κατσέλη.

Ερωτηθείς για το εάν τον ενδιαφέρει να επιστρέψει στην Αυτοδιοίκηση και τον δήμο Ηρακλείου είπε:

«Ο δήμος Ηρακλείου για μένα είναι κάτι πολύ σημαντικό. Ήταν το πρώτο μου βήμα. Παρότι είμαι στο κεντρικό επίπεδο έχει μια άγρια ομορφιά η Τοπική Αυτοδιοίκηση. Η κάλπη των εθνικών εκλογών προηγείται. Δεν βλέπω στον ορίζοντα κάτι. Αλλά είμαι άνθρωπος της Αυτοδιοίκησης και προφανώς θα επιστρέψω εδώ. Είναι η ζωή μου, η οικογένειά μου εδώ…»

in_article_2_mobile

Δημοφιλή

Σχετικά άρθρα