Κωνσταντίνος Αργυρός: Ποιος ήταν ο 51χρονος συνεργάτης του που σκοτώθηκε σε τροχαίο – Ήταν πατέρας 12χρονου κοριτσιού

Ο 51χρονος ήταν από τα πιο αγαπητά πρόσωπα στον χώρο της ηχητικής-φωτιστικής κάλυψης και παραγωγής

 

 

Έναν αγαπημένο του συνεργάτη έχασε με τραγικό τρόπο ο Κωνσταντίνος Αργυρός. Ο άτυχος Γιάννης Αρτόπουλος, 51 ετών, σκοτώθηκε σε τροχαίο το Σάββατο (02.08.2025), καθ’ οδόν για τη συναυλία του δημοφιλούς τραγουδιστή στην Πρέβεζα.

Όπως έγινε γνωστό, ο 51χρονος Γιάννης Αρτόπουλος ταξίδευε από τη Θεσσαλονίκη στην Πρέβεζα, για προγραμματισμένη συναυλία που θα έδινε ο Κωνσταντίνος Αργυρός, η οποία αναβλήθηκε μετά το τραγικό γεγονός.

Σύμφωνα με το kavalapost.gr, το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε όταν ένα λάστιχο του επαγγελματικού αυτοκινήτου στο οποίο επέβαινε ο άτυχος 51χρονος, «έσκασε», ενώ βρισκόταν σε κίνηση.

Στο όχημα βρισκόταν και ένας νεαρός, περίπου 20 ετών, ο οποίος τραυματίστηκε ελαφρά και δεν διατρέχει κίνδυνο για τη ζωή του.

Άμεση ήταν η επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και της Τροχαίας στο σημείο του τροχαίου, ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται η έρευνα της Τροχαίας Γρεβενών για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος.

Ο Γιάννης Αρτόπουλος δραστηριοποιούταν επαγγελματικά στον χώρο της ηχητικής-φωτιστικής κάλυψης και παραγωγής και ήταν από τους πλέον αγαπητούς ανθρώπους του χώρου. Ο ίδιος αφήνει πίσω μία σύζυγο και την κόρη τους, 12 ετών.

Η κηδεία του 51χρονου θα τελεστεί την Τρίτη, 5 Αυγούστου, στις 5 το απόγευμα, στον ιερό ναό των Αγίων Θεοδώρων, στα Δημοτικά Κοιμητήρια της Καβάλας.

Προηγούμενο

Στους 42°C έφτασε η θερμοκρασία του 15χρονου που έπαθε θερμοπληξία και χρειάστηκε μεταμόσχευση – Ο Ιταλός χειρουργός μιλά για την σπάνια περίπτωση

Επόμενο

Ο Λ. Αυγενάκης για την απώλεια του Μανούσου Πουλινάκη

Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα

«Παραήταν διαχυτικός και έστελνε μηνύματα στα κορίτσια» λέει πρώην μαθήτρια του 52χρονου καθηγητή

Ως ιδιαίτερα «διαχυτικό» με τα κορίτσια του σχολείου, στα οποία συχνά έστελνε προσωπικά μηνύματα, περιγράφουν τον 52χρονο καθηγητή, που συνελήφθη για γενετήσιες πράξεις…