«Του έσβησαν τσιγάρο στο κεφάλι» – Τρομερές καταγγελίες γονέων για παιδιά θύματα bullying

Πρέπει να διαβάσετε

Ανάστατοι είναι οι κάτοικοι του Κορωπίου μετά τις καταγγελίες μαθητών Γυμνασίου για τo bullying που υπέστησαν από συμμαθητές τους. Εκπαιδευτικοί του σχολείου και γονείς δηλώνουν σοκαρισμένοι.

Την κόλαση που έζησαν οι μαθητές όταν ξαφνικά περικυκλώθηκαν και δέχτηκαν επίθεση, περιγράφουν οι μητέρες των παιδιών.

Όπως λέει η μητέρα 14χρονου, ο γιος της έγινε στόχος ενός 15χρονου και ενός 16χρονου, έξω από το σχολείο, πριν από λίγες μόνο μέρες.

«Τον προκάλεσαν δεν απάντησε κι επειδή δεν απάντησε, γύρισαν και του έδωσαν μπουνιά. Είχε πέσει ο μικρός κάτω, φανταστείτε έφαγε μπουνιά στη μύτη του, την έσπασε κι ενώ είχε πέσει κάτω κι αιμορραγούσε άλλος του έσβησε τσιγάρο στο κεφάλι».

Τα βασανιστήρια εναντίον του νεαρού διάρκεσαν 3 ολόκληρα χρόνια. Φοβόταν να αποκαλύψει τα όσα περνούσε και το έκανε όταν πια δεν μπορούσε να υποφέρει άλλο.

Στο στόχαστρο των ίδιων δραστών βρέθηκε προ ημερών και ένας 15χρονος μαθητής.

Και στις δύο περιπτώσεις, οι δράστες χτύπησαν λίγα μόνο μέτρα από την είσοδο του σχολείου.

Έξω από το σχολείο δραστών και θυμάτων στο Κορωπί, η μητέρα ενός εκ των φερόμενων δραστών προσπαθεί εμπρός στις κάμερες να μετατοπίσει ευθύνες και προς την πλευρά των παιδιών που δέχτηκαν επίθεση.

Σε βάρος των δύο ανήλικων δραστών σχηματίστηκε δικογραφία, με τις έρευνες να συνεχίζονται και την ανησυχία στην τοπική κοινωνία να είναι διάχυτη.

Πηγήnewsbomb.gr

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα