Σήμερα η κηδεία της 18χρονης από τον Αλμυρό – Ψάχνουν την αιτία θανάτου

Πρέπει να διαβάσετε

Θρήνος στην οικογένεια, την τοπική κοινωνία και όσους παρακολουθούν το θρίλερ με την 18χρονη από το Βόλο που έχασε τη ζωή της από άγνωστα μέχρι στιγμής αίτια.

Σήμερα στη 1 το μεσημέρι, συγγενείς και φίλοι θα πουν το «τελευταίο αντίο» στη 18χρονη, η οποία το πρωί της Κυριακής άφησε την τελευταία της πνοή από πολυοργανική ανεπάρκεια στο νοσοκομείο του Βόλου.

Σοκαρισμένη η οικογένειά της από τον αιφνίδιο θάνατό της, θα τη συνοδεύσει στην τελευταία της κατοικία ενώ αναζητούνται τα αίτια του θανάτου της.

Το χρονικό του θανάτου της 18χρονης

Η νεαρή κοπέλα μεταφέρθηκε σε κωματώδη κατάσταση την Τετάρτη στο Νοσοκομείο Βόλου, με υψηλό πυρετό και πολυοργανική ανεπάρκεια, με αποτέλεσμα να εισαχθεί στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Οι γιατροί όλων των ειδικοτήτων και κυρίως οι εντατικολόγοι ξεκίνησαν ένα μπαράζ εξετάσεων, προκειμένου να διαπιστώσουν το πρόβλημα. Αρχικά εξετάστηκε το ενδεχόμενο αιματολογικού νοσήματος, το οποίο όμως μετά από εξειδικευμένες εξετάσεις αποκλείστηκε.

Στη συνέχεια οι γιατροί εξέτασαν το ενδεχόμενο μηνιγγίτιδας, παίρνοντας σχετικό δείγμα με σκοπό να το αναλύσουν, ιοών, ακόμη και λευχαιμίας, ωστόσο οι εξετάσεις ήταν όλες καθαρές.

Δυστυχώς, παρά τις αγωνιώδεις προσπάθειες των γιατρών για να την κρατήσουν στη ζωή, η 18χρονη κατέληξε το πρωί της Κυριακής.

Πηγήin.gr

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα