Τις δραματικές στιγμές περιέγραψε στην Τηλεόραση CRETA ο αναπληρωτής Διοικητής του ΠαΓΝΗ Στέλιος Κτενιαδάκης
Ξεπέρασαν κάθε πρωτόκολλο και προσπαθούσαν για περισσότερο από μια ώρα να επαναφέρουν στη ζωή οι γιατροί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου, το 7χρονο αγόρι που το απόγευμα της Τετάρτης 23 Ιουλίου, έχασε τη ζωή του σε παραλία στο Μαδέ του Δήμου Ηρακλείου. Αυτό αποκάλυψε μιλώντας στην Τηλεόραση CRETA και την εκπομπή Live με την Αντιγόνη Ανδρεάκη ο αναπληρωτής Διοικητής του ΠαΓΝΗ Στέλιος Κτενιαδάκης.
Στο νοσοκομείο εκτυλίχθηκαν σκηνές αρχαίας τραγωδίας και παρά το γεγονός ότι γιατροί και νοσηλευτές έπεσαν κυριολεκτικά πάνω από το παιδί, προσπαθώντας να το επαναφέρουν στη ζωή, δεν τα κατάφεραν, ανακοινώνοντας και επίσημα στους γονείς του τον θάνατό του.
Όπως είχε γράψει το Creta24, το 7χρονο αγόρι με καταγωγή από τη Γαλλία, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο χωρίς τις αισθήσεις του, παρά τις δραματικές προσπάθειες λουόμενων, γιατρού και των διασωστών να το επαναφέρουν στη ζωή στην παραλία στο Μαδέ.
Για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο συνελήφθησαν οι γονείς του 7χρονου αγοριού.