Η Kιμ Καρντάσιαν αγόρασε έπαυλη 70 εκατ. δολαρίων για να γλιτώσει από τον Κάνιε Γουέστ

Η Κιμ Καρντάσιαν υπέστη έναν οδυνηρό χωρισμό με τον Κάνιε Γουέστ και τους τελευταίους μήνες παλεύει να βρει τον εαυτό της. Η επιχειρηματίας αγόρασε μια παραθαλάσσια έπαυλη στο Μαλιμπού, η αξία της οποίας άγγιζε τα 100 εκατομμύρια δολάρια, αλλά τελικά κατάφερε να αγοράσει με μόλις 70 εκατομμύρια δολάρια.

Το παραθαλάσσιο ακίνητο ανήκε στο παρελθόν στο σούπερ μόντελ Σίντι Κρόφορντ. Διαθέτει τέσσερα υπνοδωμάτια, πέντε μπάνια, γυμναστήριο, γήπεδο τένις και πισίνα και είναι 697 τετραγωνικά μέτρα.

Η έπαυλη είναι ιδιωτική καθώς βρίσκεται στο τέλος ενός μεγάλου δρόμου και είναι ελάχιστα ορατή καθώς περιβάλλεται από φράχτες.

Ωστόσο, αν και η Κιμ αγόρασε αυτή τη νέα έπαυλη, δεν έχει πουλήσει τη βίλα της στο Hidden Hills. Μια πηγή κοντά στο περιβάλλον των αδελφών Καρτνάσιαν αποκάλυψε στο «People» ότι πρόκειται μόνο για ένα σπίτι στην παραλία και ότι σε καμία περίπτωση δεν πουλάει το σπίτι που έχει τώρα.

Ο κύριος λόγος για τον οποίο η διάσημη τηλεπερσόνα απέκτησε αυτή τη νέα έπαυλη είναι εξαιτίας του Ye.

Ο ράπερ αγόρασε ένα σπίτι κοντά στο σπίτι της Κιμ και το μοντέλο θέλησε να πάρει αποστάσεις από αυτόν αγοράζοντας ένα άλλο σπίτι όπου θα μπορεί να πηγαίνει και να απολαμβάνει μεγαλύτερη ιδιωτικότητα.

«Το σπίτι του Κάνιε είναι πολύ κοντά και αυτός είναι ένας άλλος τρόπος για να έχει την ανεξαρτησία της», επιβεβαίωσε η πηγή.

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα