Στον Εισαγγελέα Ηρακλείου αναμένεται να οδηγηθούν αύριο Παρασκευή, η ανεμβολίαστη δημοτική υπάλληλος, η οποία συνελήφθη μαζί με τον σύζυγο της και σε βάρος της κατατέθηκε μήνυση από τη δημοτική αρχή.

Όπως σας έχει ήδη ενημερώσει το Creta24, η γυναίκα έμεινε κλειδωμένη μέσα στο ΚΑΠΗ του δήμου Μινώα Πεδιάδας στο Αρκαλοχώρι.

 

Η γυναίκα, άλλαξε τις κλειδαριές της δομής και παρά τις αρχικές εκκλήσεις του αντιδημάρχου να απομακρυνθεί από το κτίριο, η ίδια κλειδώθηκε μέσα στο ΚΑΠΗ και φώναζε πως «είναι αυτόχθων ιθαγενής και κανείς δεν έχει το δικαίωμα να την βγάλει από το κτίριο που ανήκει στο διεθνές δίκαιο».

Στο σημείο προκλήθηκε μεγάλη αναστάτωση και αστυνομικές δυνάμεις και εισαγγελέας έσπευσαν προκειμένου να απομακρύνουν την αρνήτρια-εργαζόμενη.

Όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες του Creta24, η γυναίκα είχε προσπαθήσει με κάθε τρόπο να κλείσει την είσοδο του χώρου στον οποίο βρισκόταν, προκειμένου να μην μπορέσουν να εισέλθουν οι αστυνομικοί.

Τελικά όμως κατάφεραν να μπουν μέσα στο κτίριο, την συνέλαβαν και την οδήγησαν στο Αστυνομικό Τμήμα μαζί με τον σύζυγο της. 

Δείτε εδώ βίντεο από τη στιγμή που οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ μπαίνουν στο ΚΑΠΗ του δήμου Μινώα Πεδιάδας, προκειμένου να απομακρύνουν την ανεμβολίαστη δημοτική υπάλληλο που είχε κλειδωθεί.