Βίντεο από τη στιγμή που οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ μπαίνουν στο ΚΑΠΗ του δήμου Μινωά Πεδιάδας, προκειμένου να απομακρύνουν την ανεμβολίαστη δημοτική υπάλληλο που είχε κλειδωθεί, αρνούμενη να φύγει από την εργασία  της αν και είχε τεθεί σε αναστολή φέρνει στο φως της δημοσιότητα το Creta24.

Οι αστυνομικοί φαίνονται να σπάνε ένα τζάμι της πόρτας και να μπαίνουν στον χώρο, ενώ λίγα λεπτά αργότερα συνοδεύουν στο περιπολικό την δημοτική υπάλληλο, η οποία συνελήφθη.

Υπενθυμίζεται ότι όπως έγραψε το Creta24, η 51χρονη φυσικοθεραπεύτρια άλλαξε τις κλειδαριές της δομής και παρά τις αρχικές εκκλήσεις του αντιδημάρχου να απομακρυνθεί από το κτίριο, η ίδια κλειδώθηκε μέσα στο ΚΑΠΗ και φώναζε πως «είναι αυτόχθων ιθαγενής και κανείς δεν έχει το δικαίωμα να την βγάλει από το κτίριο που ανήκει στο διεθνές δίκαιο».

Στο σημείο προκλήθηκε μεγάλη αναστάτωση και αστυνομικές δυνάμεις και εισαγγελέας, μετά από μήνυση που υπέβαλε σε βάρος της 51χρονης η δημοτική αρχή, έσπευσαν προκειμένου να απομακρύνουν την αρνήτρια-εργαζόμενη.

Όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες του Creta24, η γυναίκα είχε προσπαθήσει με κάθε τρόπο να κλείσει την είσοδο του χώρου στον οποίο βρισκόταν, προκειμένου να μην μπορέσουν να εισέλθουν οι αστυνομικοί.