Σάββατο, 13 Αυγούστου, 2022
22.7 C
ελαφρές νεφώσεις - Δήμος Ηρακλείου

Δες τον καιρό

Ηράκλειο: Το χρονικό πίσω από τη μήνυση στην ανεμβολίαστη δημοτική υπάλληλο – Είχε αλλάξει κλειδαριά στη δομή

Πρέπει να διαβάσετε

Είχε περιθώριο να εμβολιαστεί μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου, δεν το έκανε, της επιδόθηκε η πράξη αναστολής εργασίας ωστόσο ήθελε να συνεχίσει να εργάζεται η δημοτική υπάλληλος σε δομή του δήμου Μινώα Πεδιάδας, σε βάρος της οποία κατατέθηκε μήνυση από Αντιδήμαρχο όταν εντοπίστηκε ξανά στην εργασία της.

Η γυναίκα μάλιστα φαίνεται πως αποτελούσε «πονοκέφαλο» για αυτοδιοικητικούς και εργαζόμενους, αφού όλοι προσπαθούσαν να τηρούν τα πρωτόκολλα, όχι όμως και εκείνη.

Όπως τονίζει στο Creta24, ο αντιδήμαρχος που υπέβαλε τη μήνυση, η δημοτική αρχή ήταν υποχρεωμένη να πράξει τα νόμιμα και να απομακρύνει την ανεμβολίαστη υπάλληλο από την εργασία της και μάλιστα είχε αλλάξει κλειδαριά στη δομή για να αποφύγει τις …δυσάρεστες εκπλήξεις.

Ο ίδιος ειδοποιήθηκε ότι η γυναίκα βρισκόταν εκ νέου στη δομή, η οποία στεγάζεται σε ξεχωριστό κτίριο και πήγε προκειμένου να της ζητήσει να αποχωρήσει και να παραδώσει τα κλειδιά, αφού η αρνήτρια – εργαζόμενη, είχε αλλάξει εκ νέου κλειδαριά στη δημοτική δομή.

Η απάντηση βέβαια που πήρε δεν ήταν η αναμενόμενη καθώς η γυναίκα ισχυριζόταν ότι «είναι αυτόχθων ιθαγενής και κανείς δεν είχε το δικαίωμα να την βγάλει από το κτίριο που ανήκει στο διεθνές δίκαιο».

Μάλιστα ζήτησε από τον αντιδήμαρχο να κρατήσει την αναπνοή του για να μην της μεταδώσει mRNA, αφού ο τελευταίος είναι εμβολιασμένος κατά του κορωνοϊού.

Έτσι μετά από συνεννόηση με τον αρμόδιο εισαγγελέα το επεισόδιο έληξε με τη μήνυση που κατατέθηκε σε βάρος της ανεμβολίαστης δημοτικής υπαλλήλου.

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα