Ηράκλειο: Στο νοσοκομείο 22χρονος μετά από συμπλοκή με τον κουνιάδο του και έναν 23χρονο

Συνελήφθη ο 19χρονος κουνιάδος του θύματος - Αναζητείται ο 23χρονος φίλος του

Στη Νευροχειρουργική κλινική του ΠΑΓΝΗ νοσηλεύεται ένας 22χρονος, μετά από συμπλοκή με τον νεαρό κουνιάδο του και έναν φίλο του.

Το περιστατικό συνέβη το βράδυ της περασμένης Τετάρτης, 1 Απριλίου, σε περιοχή του δήμου Χερσονήσου.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, το θύμα, ο 22χρονος, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, είχε έναν έντονο καβγά με τον 19χρονο κουνιάδο του, παρουσία και ενός 23χρονου φίλου του τελευταίου.

Η διαμάχη δεν άργησε να εξελιχθεί σε συμπλοκή με γροθιές, κατά τη διάρκεια της οποίας όπως προέκυψε από την προανάκριση που διενεργήθηκε, ο 23χρονος φίλος, φέρεται να έσπρωξε τον 22χρονο γαμπρό, ο οποίος πέφτοντας στο έδαφος τραυματίστηκε στο κεφάλι και το πρόσωπο.

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μετέφερε τον τραυματία στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου ο οποίος εισήχθη στη Νευρολογική Κλινική όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Οι αστυνομικές αρχές του Ηρακλείου ενημερώθηκαν από το Νοσοκομείο για το οικογενειακό επεισόδιο και προχώρησαν στον σχηματισμό δικογραφίας. Σύμφωνα με πληροφορίες οι δύο πλευρές αλληλομηνύθηκαν και αστυνομικοί του Τμήματος Χερσονήσου που χειρίζονται την υπόθεση προχώρησαν στην σύλληψη του 19χρονου κουνιάδου, καθώς και του τραυματία που νοσηλεύεται στο ΠΑΓΝΗ.

Επίσης αναζητείται ο τρίτος εμπλεκόμενος στο επεισόδιο, ο 23χρονος φίλος του κουνιάδου.

Προηγούμενο

Ροζ σκάνδαλο στην κυβέρνηση Μελόνι: Η παρουσιάστρια Κλαούντια Κόντε αποκάλυψε τη σχέση της με τον υπουργό Εσωτερικών Ματέο Πιαντεντόζι

Επόμενο

Ανθρώπινα λείψανα βρέθηκαν σε πλοίο που είχε χτυπηθεί στο Στενό του Ορμούζ

Σχετικά Άρθρα