Τετάρτη, 29 Οκτωβρίου, 2025
18.3 C
Ηρακλείου

Δες τον καιρό

Έλενα Κρεμλίδου: Καταδικάστηκε αστυνομικός για την υπόθεση revenge porn -Τα πρώτα λόγια της influencer

Πρέπει να διαβάσετε

Ένοχος με δύο χρόνια φυλάκιση και 5.000 ευρώ διοικητικό πρόστιμο κρίθηκε, σύμφωνα με το flamis.gr, ο 36χρονος αστυνομικός που είχε διαρρεύσει γυμνή φωτογραφία της Έλενας Κρεμλίδου.

Όπως μετέδωσε ο ANT1, ο αστυνομικός άσκησε έφεση κατά της απόφασης.

Η Έλενα Κρεμλίδου δήλωσε ότι αισθάνεται δικαιωμένη και έστειλε μήνυμα προς όλες τις γυναίκες που έχουν πέσει θύματα revenge porn να απευθύνονται στις αρχές.

Δικηγόρος Έλενας Κρεμλίδου: Η ιδιωτικότητα δεν είναι πολυτέλεια είναι δικαίωμα

«Έγινε μια μήνυση κατά αγνώστων δραστών, τον κατηγορούμενο δεν τον γνώριζε. Έγινε αυτή η μήνυση και σήμερα λάβαμε αυτή την απόφαση και σήμερα καταδικάστηκε ο κατηγορούμενος για δύο χρόνια φυλάκισης και 5.000 ευρώ χρηματική ποινή στο κράτος, δήλωσε, αρχικά, η δικηγόρος της Έλενας Κρεμλίδου, Σοφία Κατσούλα.

«Θα δανειστώ μία από τις πρότάσεις της αξιότιμης κυρίας εισαγγελέως η οποία είπε ότι η ιδιωτικότητα δεν είναι πολυτέλεια είναι δικαίωμα. Αυτό το δικαίωμά της ήρθε να υπερασπιστεί εδώ η κυρία Κρεμλίδου. Το δικαιώμα στην ιδιωτικότητα και εφεξής όπως και πράττει, δεν θα αφήνει κανέναν να αναρτά το υλικό της στο διαδίκτυο και θα κατατίθενται σωρεία μηνύσεων», πρόσθεσε.

 

in_article_2_mobile

Δημοφιλή

Σχετικά άρθρα