Ανακοίνωσε Βούρο ο Ηρακλής

Ποδοσφαιριστής του Ηρακλή για τα δύο επόμενα χρόνια είναι ο Πραξιτέλης Βούρος.

Μην χάνεις είδηση. Βάλε το CRETA24 στην Google
ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΤΟ CRETA24 ΣΤΗΝ GOOGLE

Ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός και πρώην αρχηγός του ΟΦΗ επέστρεψε από θητεία στην Κύπρο και θα ενισχύσει την άμυνα του Ηρακλή ο οποίος επέστρεψε στη Super League 1.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ηρακλής 

«Η ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ ΦΟΥΡΝΟΙ ΒΕΝΕΤΗ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Πραξιτέλη Βούρο, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών με την ομάδα μας.

Ο Πραξιτέλης Βούρος γεννήθηκε στις 5 Μαΐου 1995 στη Μυτιλήνη και αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός, ενώ μπορεί να προσφέρει λύσεις και στο δεξί άκρο της άμυνας. Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή με σημαντικές παραστάσεις και πλούσια εμπειρία από το υψηλότερο επίπεδο του ελληνικού και του κυπριακού ποδοσφαίρου.

Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του διαδρομή από τις ακαδημίες του Ολυμπιακού, πραγματοποιώντας το επαγγελματικό του ντεμπούτο με την πρώτη ομάδα, με την οποία κατέκτησε τρία πρωταθλήματα Ελλάδας και ένα Κύπελλο Ελλάδας. Στη συνέχεια αγωνίστηκε στον Λεβαδειακό, στον ΑΠΟΕΛ, στον ΟΦΗ και στον Απόλλωνα Λεμεσού, καταγράφοντας σημαντικές συμμετοχές και αποτελώντας σταθερή παρουσία στις ομάδες του. Παράλληλα, έχει φορέσει τη φανέλα των μικρών εθνικών ομάδων της Ελλάδας, φτάνοντας μέχρι και την Εθνική Ελπίδων.

Η οικογένεια του ΗΡΑΚΛΗ καλωσορίζει τον Πραξιτέλη Βούρο και του εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες με την κυανόλευκη φανέλα».

Προηγούμενο

Συνάντηση του Αντιπεριφερειάρχη Λασιθίου Γιάννη Ανδρουλάκη με την Πρέσβειρα της Δημοκρατίας της Αλβανίας στην Ελλάδα

Επόμενο

Ηράκλειο: Ο «τεχνικός της ΔΕΗ» ήταν... καταμετρητής και σταμάτησε να εργάζεται λόγω... καχυποψίας!

Μην χάνεις είδηση. Βάλε το CRETA24 στην Google
ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΤΟ CRETA24 ΣΤΗΝ GOOGLE
Σχετικά Άρθρα