Δολοφονία 21χρονου Νικήτα: «Νόμιζα ότι μου έκανε χειρονομία» ισχυρίστηκε ο 54χρονος

Δρακόντεια μέτρα για τη μεταφορά του ζευγαριού στον Κορυδαλλό

Στις φυλακές Κορυδαλλού αναμένεται να μεταφερθούν ο 54χρονος που κατηγορείται για τη δολοφονία του 21χρονου στην Αμμουδάρα και η σύζυγός του, μετά την απολογία τους και την απόφαση για προφυλάκισή τους, όπως έγραψε το CRETA24. Η μεταγωγή τους εκτός Κρήτης αποφασίστηκε για λόγους ασφαλείας.

Σύμφωνα με πληροφορίες που προκύπτουν από την απολογία του κατηγορούμενου, τις οποίες δημοσιεύει το ertnews.gr, ο 54χρονος φέρεται να υποστήριξε ότι το θύμα τον «προκαλούσε» εδώ και περίπου δύο με δυόμισι χρόνια. Όπως φέρεται να είπε, την ημέρα του φονικού πίστεψε ότι ο 21χρονος Νικήτας του έκανε χειρονομία, γεγονός που τον οδήγησε να εμβολίσει με το αυτοκίνητό του τη μηχανή του νεαρού.

Ο κατηγορούμενος ισχυρίστηκε ακόμη ότι το θύμα επιχείρησε να τον κλωτσήσει και τότε «θόλωσε», με αποτέλεσμα να τον πυροβολήσει έξι φορές. Μάλιστα, κατά τις ίδιες πληροφορίες, φέρεται να δήλωσε: «Είχα μόνο έξι σφαίρες. Αν είχα 1.000, θα του έριχνα και τις 1.000».

Την ίδια ώρα, πληροφορίες από την ιατροδικαστική εξέταση αναφέρουν ότι ο 20χρονος έφερε έξι τραύματα στον κορμό. Τα τέσσερα φέρονται να προήλθαν από πυροβολισμούς που έγιναν από απόσταση περίπου δύο έως δυόμισι μέτρων, ενώ τα άλλα δύο από ακόμη πιο κοντινή απόσταση.

Προφυλακιστέα κρίθηκε και η σύζυγος του 54χρονου, η οποία, σύμφωνα με πληροφορίες, υποστήριξε στην απολογία της ότι δεν γνώριζε πως ο σύζυγός της έφερε όπλο, ότι προσπάθησε να τον αποτρέψει και ότι δεν υπήρχε προσχεδιασμός της δολοφονίας.

Υπενθυμίζεται ότι το θύμα είχε ήδη προσφύγει στις Αρχές, ενώ είχαν επιβληθεί περιοριστικοί όροι στον 54χρονο, με απαγόρευση να πλησιάζει τον 21χρονο σε απόσταση 100 μέτρων.

Η νέα μαρτυρία για τη δολοφονία του 21χρονου Νικήτα που αναιρεί τους ισχυρισμούς του 54χρονου

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του CRETA24, από την πλευρά της οικογένειας του 21χρονου, υποστηρίζεται πως υπάρχει μαρτυρία που αναφέρει πως το όχημα του 54χρονου ήταν σταθμευμένο μερικές εκατοντάδες μέτρα από το σημείο της δολοφονία τους Νικήτα, λίγο πριν τελικά ο δράστης κατέβει από το αυτοκίνητο και τον πυροβολήσει έξι φορές, με την σύζυγό του να βρίσκεται εντός του αυτοκινήτου.

Στην ουσία, η οικογένεια υποστηρίζει πως ο 54χρονος, είχε «στήσει καρτέρι» στο θύμα και αναιρεί τους ισχυρισμούς του 54χρονου ότι τον είδε τυχαία στον δρόμο. Για το λόγο αυτό, η οικογένεια θα ζητήσει να γίνει άρση τηλεφωνικών απορρήτων των κατηγορουμένων.

Προηγούμενο

ΗΠΑ: Μητριά κακοποιούσε την 14χρονη αυτιστική κόρη της - Την άφηνε χωρίς φαγητό και νερό

Επόμενο

Κώστας Κατσαφάδος από Ηράκλειο: Επιτάχυνση αποκαταστάσεων στο Αρκαλοχώρι και νέες ρυθμίσεις στήριξης

Σχετικά Άρθρα