Ρέθυμνο: Στα Τρία Μοναστήρια το μπλόκο των αγροτοκτηνοτρόφων – Αποφασίζουν τη συνέχεια των κινητοποιήσεων τους

Μην χάνεις είδηση. Βάλε το CRETA24 στην Google
ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΤΟ CRETA24 ΣΤΗΝ GOOGLE

Μηχανοκίνητη πορεία στους δρόμους της πόλης πραγματοποίησαν αγρότες και κτηνοτρόφοι του Ρεθύμνου στο πλαίσιο των κινητοποιήσεων τους, διεκδικώντας τη στήριξη του πρωτογενή τομέα.

Σύμφωνα με τα «Ρεθεμνιώτικα Νέα», οι αγροτοκτηνοτρόφοι διέσχισαν την κεντρική Λεωφόρο Κουντουριώτου, πραγματοποιήσαν στάση έξω από το γραφείο του Ρεθεμνιώτη υπουργού και βουλευτή Γιάννη Κεφαλογιάννη και στη συνέχεια σταμάτησαν μπροστά από το δημαρχείο.

Ακολούθως το κονβόι επέστρεψε στα Τρία Μοναστήρια όπου θα αποφασίσουν το μέλλον των κινητοποιήσεων τους. Πιθανό είναι το ενδεχόμενο του αποκλεισμού της Εθνικής Οδού.

Προηγούμενο

Εγκρίθηκε το επενδυτικό σχέδιο για τη δημιουργία καταδυτικού πάρκου στην Ψαρή Φοράδα

Επόμενο

Η AEGEAN επενδύει στη νέα γενιά πιλότων και ανακοινώνει την έναρξη ενός ακόμη κύκλου του Προγράμματος Υποτροφιών

Μην χάνεις είδηση. Βάλε το CRETA24 στην Google
ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΤΟ CRETA24 ΣΤΗΝ GOOGLE
Σχετικά Άρθρα