Συνολικά 12 γιατροί από το νοσοκομείο Ρεθύμνου υπέβαλλαν χθες την παραίτησή τους σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την λειτουργία της Παθολογικής κλινικής.

Με ανακοίνωση της, την περασμένη Κυριακή, η διευθύντρια της κλινικής Ελένη Ιωαννίδου, έκανε λόγο για σοβαρές ελλείψεις γιατρών στο νοσοκομείο, προσθέτοντας πως η κλινική παραμένει κλειστή για νέες εισαγωγές 

«Εν μέσω πανδημίας, δεν υπάρχει ακόμα μια φορά ειδικός γιατρός σε εφημερία στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών» ανέφερε χαρακτηριστικά κ. Ιωαννίδου.

Λίγες ώρες μετά, ανακοίνωση εξέδωσε η Διοίκηση του Νοσοκομείου Ρεθύμνου, λέγοντας πως η κλινική λειτουργεί κανονικά εξυπηρετώντας όλα τα παθολογικά περιστατικά.

Ακολούθησε κείμενο διαμαρτυρίας, σχετικά με τα όσα έχουν συμβεί τις τελευταίες ημέρες για το Νοσοκομείο Ρεθύμνου, το οποίο υπέγραφαν 33 γιατροί του νοσηλευτικού ιδρύματος.

Με αφορμή τα συγκεκριμένα περιστατικά, χθες 12 γιατροί υπέβαλλαν την παραίτησή τους. Η διοίκηση του νοσοκομείου, δεν έχει απαντήσει ακόμη, για το αν θα δεχτεί τις παραιτήσεις ή όχι.