Ξανά στο Ρέθυμνο τη Δευτέρα ο Νίκος Ανδρουλάκης

Πρέπει να διαβάσετε

Δεν πρόλαβε να φύγει και ξανάρχεται στην Κρήτη και συγκεκριμένα στο Ρέθυμνο, ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης.

Πιο συγκεκριμένα, ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ θα πραγματοποιήσει κεντρική πολιτική ομιλία στις 20.00 το απόγευμα της Δευτέρας 12 Ιουνίου στον Δημοτικό Κήπο Ρεθύμνου.

Πάντως φαίνεται πως δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι όλο το πολιτικό βάρος τόσο του Νίκου Ανδρουλάκη όσο και του Αλέξη Τσίπρα έχει «πέσει» στην Περιφερειακή Ενότητα Ρεθύμνου, καθώς στις 25 Ιουνίου θα κριθεί και η βουλευτική έδρα και αν αυτή τελικά παραμείνει στον υποψήφιο βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Μανόλη Χνάρη ή αν την κερδίσει ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ανδρέας Ξανθός, καθώς η διαφορά στις ψήφους ανέρχεται στις 215. Μέσα σε μόλις λίγες ημέρες ο κ. Ανδρουλάκης θα βρεθεί ξανά στην περιοχή, ενώ υπενθυμίζεται πως ο Αλέξης Τσίπρας, είναι επικεφαλής του ψηφοδελτίου για την εκλογική περιφέρεια του Ρεθύμνου.

Επίσης, δεν έχει ακόμα οριστικοποιηθεί το τελικό πρόγραμμα της διήμερης περιοδείας Τσίπρα την Δευτέρα και την Τρίτη, με το πιο πιθανό σενάριο να αναφέρει πως κατά 99% ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ την ερχόμενη Δευτέρα θα βρίσκεται και εκείνος στο Ρέθυμνο.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης θα βρεθεί στο Ηράκλειο στις 23 Ιουνίου, ανήμερα της συμπλήρωσης 27 χρόνων από τον θάνατο του Ανδρέα Παπανδρέου.

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα