Εκλογές 2023: Έρχονται στην Κρήτη Τσίπρας, Ανδρουλάκης, Βαρουφάκης – Ποιες περιοχές θα επισκεφθούν

Πρέπει να διαβάσετε

«Πυρετός» προεκλογικών αφίξεων για τους πολιτικούς αρχηγούς στην Κρήτη, δύο εβδομάδες πριν την δεύτερη εκλογική αναμέτρηση της 25ης Ιουνίου.

Στην Κρήτη, για διήμερη περιοδεία -και όχι τριήμερη όπως είχε αρχικώς σχεδιαστεί- θα βρεθεί την ερχόμενη Δευτέρα 12 και την Τρίτη 13 Ιουνίου ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Αλέξης Τσίπρας σε Ρέθυμνο, Χανιά και Λασίθι. Το Ηράκλειο θα μείνει προς το παρόν εκτός ατζέντας και σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, ο κ. Τσίπρας εξετάζει να το επισκεφθεί προς το φινάλε της προεκλογικής περιόδου.

Στις 23 Ιουνίου, οπότε και συμπληρώνονται 27 χρόνια από τον θάνατο του Ανδρέα Παπανδρέου, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρυλάκης, θα βρεθεί στο Ηράκλειο, επιλέγοντας πάλι από τον τόπο καταγωγής του να «ρίξει» την αυλαία των προεκλογικών του ομιλιών. Θα πραγματοποιήσει κεντρική πολιτική ομιλία, με τα τοπικά στελέχη να αναζητούν το χώρο διεξαγωγής της.

Την Τρίτη 13 Ιουνίου, θα βρεθεί στο Ηράκλειο ο επικεφαλής του ΜέΡΑ25-Συμμαχία για τη Ρήξη Γιάνης Βαρουφάκης, όπου μαζί με στελέχη του κόμματος, θα πραγματοποιήσει συγκέντρωση-συζήτηση με τους πολίτες στο αίθριο της Λότζια.

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα