Βόλος: Ιατροδικαστική έρευνα για τα αίτια θανάτου της 18χρονης στη ΜΕΘ

Πρέπει να διαβάσετε

Σε θλίψη έχει βυθιστεί η τοπική κοινωνία μετά την είδηση του θανάτου της 18χρονης κοπέλας από την περιοχή του Αλμυρού του Βόλου. Η 18χρονη που είχε υψηλό πυρετό μεταφέρθηκε την Τετάρτη στο Νοσοκομείο, όπου έπεσε σε κώμα με αποτέλεσμα να εισαχθεί στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Οι γιατροί όλων των ειδικοτήτων και κυρίως οι εντατικολόγοι «έπεσαν» κυριολεκτικά πάνω της. Ξεκίνησαν ένα μπαράζ εξετάσεων, προκειμένου να διαπιστώσουν τι είχε η 18χρονη. Αρχικά εξετάστηκε το ενδεχόμενο αιμοτολογικού νοσήματος, το οποίο όμως μετά από εξειδικευμένες εξετάσεις αποκλείστηκε, όπως αναφέρει το magnesianews.gr.

Αποκλείστηκε το ενδεχόμενο της μηνιγγίτιδας

Στο μεταξύ η κοπέλα, θα πρέπει να σημειωθεί, πως είχε πολυοργανική ανεπάρκεια με σχεδόν όλα τα ζωτικά της όργανα να μην λειτουργούν. Οι γιατροί υποπτεύθηκαν το ενδεχόμενο μηνιγγίτιδας. Πήραν σχετικό δείγμα για να εξεταστεί για μηνιγγίτιδα, για ιούς, ακόμη και για λευχαιμία, ωστόσο οι εξετάσεις της ήταν όλες καθαρές, με την αιτία θανάτου να παραμένει ακόμα άγνωστη.

Δυστυχώς, παρά τις πολλές προσπάθειες η 18χρονη κατέληξε την Κυριακή το πρωί και διατάχθηκε ιατροδικαστική έρευνα, μετά από αίτημα των γιατρών, προκειμένου να διερευνηθεί και να βρεθεί το ακριβές αίτιο του θανάτου της, που σκόρπισε θλίψη στην τοπική κοινωνία.

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα