Μην χάνεις είδηση. Βάλε το
CRETA24
στην Google
ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΤΟ CRETA24 ΣΤΗΝ GOOGLE
Τσίπρας για το όνομα του νέου κόμματος: Ήταν καλή ιδέα, αλλά άργησε
Ωστόσο, ο κ. Τσίπρας ενημερώνεται ότι το όνομα έχει κλειδώσει και ότι έχουν ήδη δρομολογηθεί το site, το banner, το video, ενώ έχουν τυπωθεί και μπλουζάκια
Σε νέα ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης προέβη την Παρασκευή (22/05) ο Αλέξης Τσίπρας λίγες ημέρες πριν από την ανακοίνωση του κόμματός του στις 26 Μαΐου στο Θησείο.
Στο βίντεο, το οποίο συνοδεύεται από τη λεζάντα «ήταν καλή ιδέα, αλλά άργησε» εμφανίζεται αρχικά μια κοπέλα, η οποία προτείνει το όνομα «Ορίζοντες» για τον πολιτικό φορέα. Ο πρώην πρωθυπουργός αντέδρασε θετικά στην πρόταση αυτή, λέγοντας, μάλιστα, «πάμε με αυτό».
Ωστόσο, ο κ. Τσίπρας ενημερώνεται ότι το όνομα έχει κλειδώσει και ότι έχουν ήδη δρομολογηθεί το site, το banner, το video, ενώ έχουν τυπωθεί και μπλουζάκια.
«Αυτά συμβαίνουν όταν έχεις καλή ομάδα. Τι να κάνουμε; Ας πάμε με αυτό που είχαμε κλειδώσει», ανέφερε στο τέλος ο Αλέξης Τσίπρας.