Τραυματίες από τα επεισόδια στο Γεντί Κουλέ

Ένταση που με την παρέμβαση της αστυνομίας και των ψυχραιμότερων έληξε γρήγορα σημειώθηκε πριν την έναρξη του αγώνα ΟΦΗ – Ολυμπιακός, στο Γεντί Κουλέ.

Περίπου 200 οπαδοί του Ολυμπιακού έφτασαν στο γήπεδο και μπήκαν στη Θύρα 6. Στη συνέχεια οι οπαδοί των δύο ομάδων «αντάλλαξαν» καθίσματα και πέτρες ωστόσο οι αστυνομικές δυνάμεις κατάφεραν να αποκαταστήσουν την τάξη.

Ένας άνδρας -σύμφωνα με πληροφορίες οπαδός του Ολυμπιακού- που τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια του πετροπόλεμου μεταφέρθηκε στο ΠΑΝΓΗ με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Ο άνδρας τραυματίστηκε στο κεφάλι, ευτυχώς ελαφρά.

Σύμφωνα με πληροφορίες κατά τη διάρκεια των επεισοδίων εντός του γηπέδου υπήρξαν και άλλοι τραυματίες, που όμως δε χρειάστηκε να μεταφερθούν στο νοσοκομείο καθώς τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από γιατρό που υπάρχει στο γήπεδο.

Μετά το πέρας του αγώνα δεν σημειώθηκε το παραμικρό και παρουσία ισχυρών αστυνομικών δυνάμεων οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού οδηγήθηκαν πεζοί στο λιμάνι του Ηρακλείου προκειμένου να αναχωρήσουν με το πλοίο της γραμμής για τον Πειραιά.

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα