Τραγωδία στα Χανιά – Νεκρός 72χρονος στη θάλασσα

Ο άνδρας ανασύρθηκε από τη θάλασσα από ναυαγοσώστη, όμως παρά τις προσπάθειες δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή

Μην χάνεις είδηση. Βάλε το CRETA24 στην Google
ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΤΟ CRETA24 ΣΤΗΝ GOOGLE

Τραγική κατάληξη είχε το περιστατικό που σημειώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας (08/09) στη θαλάσσια περιοχή της Αγίας Μαρίνας Χανίων, όταν ένας 72χρονος αλλοδαπός αντιμετώπισε πρόβλημα ενώ βρισκόταν στη θάλασσα.

Η Λιμενική Αρχή του Α’ Λιμενικού Τμήματος Χανίων ενημερώθηκε για τον άνδρα που βρισκόταν σε δυσχερή θέση και άμεσα στο σημείο έσπευσαν στελέχη του Λιμενικού Σώματος.

Ο 72χρονος, υπήκοος Δανίας, είχε ήδη ανασυρθεί από τη θάλασσα χωρίς τις αισθήσεις του, με τη συνδρομή του ναυαγοσώστη της παραλίας.

Στον άνδρα παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, ενώ στη συνέχεια μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων.

Παρά τις προσπάθειες, οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό του.

Την προανάκριση για τις συνθήκες του περιστατικού διενεργεί το Α’ Λιμενικό Τμήμα του Κεντρικού Λιμεναρχείου Χανίων, ενώ έχει παραγγελθεί η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Κρήτης, προκειμένου να αποσαφηνιστούν τα ακριβή αίτια του θανάτου του.

Προηγούμενο

Παιδίατροι: Οδηγίες για το Δελτίο Υγείας Μαθητή – Τι πρέπει να γνωρίζουν γονείς και εκπαιδευτικοί

Επόμενο

ΔΣΑ: Προσφυγή στη Δικαιοσύνη για τις μη κρατικές νομικές σχολές

Μην χάνεις είδηση. Βάλε το CRETA24 στην Google
ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΤΟ CRETA24 ΣΤΗΝ GOOGLE
Σχετικά Άρθρα