Σάββατο, 20 Ιουλίου, 2024
28.4 C
Ηρακλείου

Δες τον καιρό

Τρ. Δέλλας: “Πολύ κακό απόγευμα…”

Πρέπει να διαβάσετε

Στην έλλειψη αυτοσυγκέντρωσης και στα λάθη που έκαναν οι παίκτες του και στοίχησαν την ήττα, στάθηκε μετά το τέλος του αγώνα με τον Βόλο ο προπονητής του ΟΦΗ Τραϊανός Δέλλας.

Στις δηλώσεις του ο τεχνικός του ΟΦΗ τόνισε:Σήμερα ήταν ένα πολύ κακό απόγευμα για εμάς. Ενώ ξεκινήσαμε πολύ καλά το παιχνίδι, προηγηθήκαμε, ισοφαριστήκαμε από ένα κρύο γκολ, από μια στατική φάση.

Στο δεύτερο ημίχρονο ενώ επισημάναμε κάποια πράγματα στα αποδυτήρια και βλέποντας το παιχνίδι χωρίς να απειληθούμε σχεδόν καθόλου ο μόνος τρόπος που θα μπορούσε να απειλήσει ο αντίπαλος ήταν οι στατικές φάσεις και εκεί μας πλήγωσε.

Δεχτήκαμε το δεύτερο γκολ από ένα φάουλ που δεν χρειαζόταν και από ένα πλάγιο, όπως είχαμε πει πριν το ματς, ξέροντας ότι ο αντίπαλος χρησιμοποιεί πάρα πολύ τους τρόπους. 

Με στενοχωρεί γιατί ο αντίπαλος δεν ήταν καλύτερος από εμάς, ίσα ίσα εμείς ελέγχαμε το παιχνίδι, όμως η έλλειψη συγκέντρωσης στοίχισε σήμερα στην ομάδα μας και είναι ένα κομμάτι που χρειάζεται πάρα πολύ βελτίωση στην ομάδα, αλλά δυστυχώς δεν έχουμε τον χρόνο.

Την Κυριακή έχουμε άλλο παιχνίδι και πρέπει να συγκεντρωθούμε σε αυτό”.

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα