Τουρισμός: Κωνσταντινούπολη-Λονδίνο σε 56 ημέρες – Το «μεγαλύτερο ταξίδι στον κόσμο» με λεωφορείο

Πρέπει να διαβάσετε

Αν προτιμάς να ταξιδεύεις οδικώς τότε σίγουρα αυτό το ταξίδι πρέπει να το βάλεις στα άμεσα σχέδιά σου. Πρόκειται για το «μεγαλύτερο ταξίδι στον κόσμο» με λεωφορείο και θα σε ταξιδέψει από την Κωνσταντινούπολη στο Λονδίνο χωρίς να χρειαστεί να αγγίξεις καν το τιμόνι.

Μαζί με άλλους 29 συνεπιβάτες που θα επιβιβαστούν σε αυτό το λεωφορείο θα κάνετε ένα ταξίδι 56 ημερών. Θα ξεκινήσετε από την Κωνσταντινούπολη στις 7 Αυγούστου και θα φτάσουν στο Λονδίνο την 1η Οκτωβρίου.

Στο ταξίδι τους θα καλύψουν 12.000 χιλιόμετρα και θα περάσουν από 22 χώρες: στα Βαλκάνια, την ανατολική Ευρώπη, τη Σκανδιναβία και τη δυτική Ευρώπη, προτού φτάσουν στη βρετανική πρωτεύουσα. Σύμφωνα με το βιβλίο Γκίνες, το μεγαλύτερο ταξίδι με λεωφορείο στον κόσμο αυτή τη στιγμή καλύπτει διαδρομή 6.200 χιλιομέτρων, από τη Λίμα έως το Ρίο ντε Τζανέιρο.

Μεταξύ άλλων οι 30 επιβάτες θα επισκεφθούν το Βόρειο Ακρωτήριο- το βορειότερο σημείο της ηπειρωτικής Ευρώπης- και θα κάνουν μια κρουαζιέρα στα νορβηγικά φιορδ. Το ταξίδι κοστίζει 24.300 δολάρια και το πακέτο περιλαμβάνει πρωινό, 30 γεύματα και δείπνα όπως και διαμονή σε ξενοδοχείο, σε δίκλινα δωμάτια.

Αν το να είναι κανείς στον δρόμο επί δύο μήνες δεν ακούγεται ιδιαίτερα δελεαστικό, η εταιρεία περιγράφει το όχημα ως ένα «λεωφορείο πολυτελείας, σχεδιασμένο για ταξίδια μεγάλων αποστάσεων», ενώ σημειώνει ότι οι επιβάτες θα μπορούν να χαλαρώσουν σε ρυθμιζόμενα καθίσματα και θα έχουν «άφθονο χώρο» για τα πόδια τους.

Πηγήin.gr

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα