Το Tik Tok προσέφερε 200.000 ευρώ στον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό για την ενίσχυση των πυρόπληκτων

Πρέπει να διαβάσετε

Το Tik Tok προσέφερε 200.000 ευρώ στον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό για να ενισχυθούν οι πυρόπληκτοι από τις καταστροφικές φωτιές που έπληξαν το φετινό καλοκαίρι τη χώρα μας.

Οι φωτιές που έπληξαν το φετινό καλοκαίρι την Ελλάδα άφησαν πίσω τους τεράστιες καταστροφές, αφού κατέκαψαν σπίτια, οικόπεδα και επιχειρήσεις. Γι’ αυτό και το Tik Tok, ένα από τα δημοφιλέστερα social media, αναγνώρισε το έργο του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού και προσέφερε το ποσό για να ενισχυθούν οι πυρόπληκτοι.

«Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός ευχαριστεί θερμά την εταιρεία για την άμεση ανταπόκρισή της στο κάλεσμά του προς ενίσχυση των πυρόπληκτων της Ελλάδας και τη σημαντική δωρεά που κατέθεσε», αναφέρεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση του Ε.Ε.Σ. για τη βοήθεια από το Tik Tok.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού:

«Την Παρασκευή 25 Αυγούστου 2023, απεστάλη στον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό (Ε.Ε.Σ.) χρηματική επιταγή αξίας 200.000 ευρώ από τη δημοφιλή πλατφόρμα ψυχαγωγίας TikTok, προς ενίσχυση των πληγέντων των καταστροφικών πυρκαγιών που έπληξαν τη χώρα μας φέτος.

Συγκεκριμένα, το TikTok, αναγνωρίζοντας και επικροτώντας το σπουδαίο έργο που προσφέρει ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός στην αντιμετώπιση των καταστροφικών πυρκαγιών που έπληξαν και εξακολουθούν να πλήττουν την Ελλάδα, καθώς και την τεράστια υποστήριξη που παρέχει στις Δυνάμεις κατάσβεσης, αποφάσισε να πραγματοποιήσει δωρεά 200.000 ευρώ, τα οποία θα διατεθούν από τον Ε.Ε.Σ. για την ενίσχυση των πυρόπληκτων συμπολιτών μας.

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός ευχαριστεί θερμά την εταιρεία για την άμεση ανταπόκρισή της στο κάλεσμά του προς ενίσχυση των πυρόπληκτων της Ελλάδας και τη σημαντική δωρεά που κατέθεσε».

ΠηγήNewsit.gr

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα