Το ιατροδικαστικό πόρισμα δεν «φώτισε» τα αίτια θανάτου της 18χρονης

Πρέπει να διαβάσετε

Συνεχίζεται το θρίλερ με τον αιφνίδιο θάνατο της 18χρονης Γωγώς Παπαπαύλου -Γαρέφη από το Βόλο καθώς, σύμφωνα με το ιατροδικαστικό πόρισμα, η αιτία θανάτου παραμένει απροσδιόριστη.

Σύμφωνα με πληροφορίες λήφθηκε υλικό το οποίο θα διοχετευθεί για αναλυτικές εργαστηριακές εξετάσεις. Η νεκροτομή πραγματοποιήθηκε χτες, στην ιατροδικαστική υπηρεσία της Λάρισας, προκειμένου να δώσει απαντήσεις για τον ξαφνικό χαμό της 18χρονης κοπέλας η οποία το πρωί της Κυριακής άφησε την τελευταία της πνοή από πολυοργανική ανεπάρκεια χωρίς ωστόσο το πόρισμα να ρίξει φως στην υπόθεση .

Σοκαρισμένη η οικογένειά της από το θάνατο του παιδιού της, θα τη συνοδεύσει στην τελευταία της κατοικία σήμερα το μεσημέρι.

Ποιοι είναι όμως οι λόγοι που προκάλεσαν αυτό το σοβαρό πρόβλημα υγείας στην 18χρονη;

Η άτυχη κοπέλα μεταφέρθηκε πριν από έξι ημέρες περίπου στο νοσοκομείο του Βόλου σε κατάσταση καταπληξίας και απευθείας εισήχθη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας σε κρίσιμη κατάσταση.

Αρχικά, οι γιατροί υποπτεύθηκαν ότι πρέπει να αντιμετωπίσουν συμπτώματα μηνιγγίτιδας όμως τα αποτελέσματα των σχετικών εξετάσεων ήταν αρνητικά. Κανείς όμως δε μπορεί να πει με σιγουριά, ποια ήταν η αιτία του θανάτου, και το θέμα εξελίσσεται σε θρίλερ.

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα