Το ΕΑΚΗ συγκεντρώνει τρόφιμα για την Ουκρανία

Πρέπει να διαβάσετε

Το Εθνικό Αθλητικό Κέντρο Ηρακλείου συγκεντρώνει τρόφιμα μακράς διάρκειας για να αποσταλούν στον ουκρανικό λαό, συμμετέχοντας στη δράση του Υφυπουργείου Αθλητισμού.

Πολύτιμος υποστηρικτής της πανελλαδικής αυτής κινητοποίησης της αθλητικής οικογένειας είναι ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός που θα ταξινομήσει, πακετοποιήσει και αποθηκεύσει τα είδη που θα συγκεντρωθούν, ώστε να τα διανείμει στοχευμένα.

Το Εθνικό Αθλητικό Κέντρο Ηρακλείου συμμετέχει στη δράση και καλεί τους πολίτες του Ηρακλείου να προσφέρουν ό,τι μπορούν.

Ο πρόεδρος του ΕΑΚΗ Λευτέρης Ζερβός δήλωσε σχετικά: «Ο Υφυπουργός Λευτέρης Αυγενάκης κινητοποίησε την αθλητική οικογένεια για να στηριχθεί ο δοκιμαζόμενος ουκρανικός. Οι Κρητικοί είναι γνωστοί για την γενναιοδωρία τους. Είμαστε βέβαιοι ότι το Ηράκλειο θα είναι από τις πόλεις που θα πρωταγωνιστήσουν στη δράση. Σας περιμένουμε όλους να συμμετέχετε».

Υπενθυμίζεται ότι το Υφυπουργείο Αθλητισμού και ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός δημιουργούν «αλυσίδα ανθρωπιάς» με την στοχευμένη συγκέντρωση των εξής:

 Γάλα εβαπορέ
 Σκόνη γάλακτος για παιδιά
 Κονσέρβες παντός τύπου
 Δημητριακά
 Παξιμάδια
 Αλεύρι
 Ζυμαρικά
 Όσπρια

Γύρω στα τέλη περίπου του Ιουνίου κλιμάκιο αποτελούμενο από μέλη του Υφυπουργείου Αθλητισμού και τον ίδιο τον Υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη, καθώς και έμπειρων εθελοντών Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού θα μεταβούν στην Ουκρανία όπου θα παραδώσουν τα είδη στον ουκρανικό Ερυθρό Σταυρό.

Ώρες και κέντρα συγκέντρωσης:
1. ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΛΙΝΤΟ ΕΑΚΗ, Σπύρου Μουστακλή 19, ΤΚ 71303, ΗΡΑΚΛΕΙΟ
2. ΣΤΑΔΙΟ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΕΑΚΗ, Χανιόπορτα (είσοδος από οδό ΠΥΡΑΝΘΟΥ)
Ωράριο Λειτουργίας: 8:00πμ – 20:00μμ
EMAIL: eakher@otenet.gr

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα