Το να έχουν πολιτικές φιλοδοξίες και να σκέφτονται το μέλλον τους τα πολιτικά πρόσωπα που διοικούν σήμερα τον Δήμο Ηρακλείου είναι λογικό και θεμιτό.
Το να λέει όμως εν ενεργεία Αντιδήμαρχος ότι σκέφτεται να μεταπηδήσει στην Περιφέρεια Κρήτης, επειδή η σημερινή δημοτιική αρχή δεν μπορεί να γυρίσει το εις βάρος της κλίμα, είναι ενδεικτικό της προβληματικής κατάστασης που επικρατεί στην Λότζια.”Δεν γυρίζει με τίποτα”, τόνιζε χαρακτηριστικά.
Το περιστατικό συνέβη στο κέντρο του Ηρακλείου με πολλούς αυτήκοους μάρτυρες αφού ο πρωταγωνιστής μιλούσε στην παρέα του φωναχτά και δίχως να τον ενδιαφέρει ποιος τον ακούει.
Προφανώς πάντως με τέτοια απαισιοδοξία από τα ίδια τα στελέχη της δημοτικής αρχής το κλίμα όντως δεν γυρίζει…
Και εντωμεταξύ, άντε εκείνος θέλει να πάει με τον Σταύρο στην Περιφέρεια. Τον Σταύρο τον ρώτησε;