Θρίλερ με το θάνατο γυναίκας στου Γκύζη: Άφαντος ο σύντροφός της – Δεν ακούστηκε φασαρία λένε γείτονες

Πρέπει να διαβάσετε

Πέπλο μυστηρίου καλύπτει τις συνθήκες του θανάτου μιας 63χρονης γυναίκας, μέσα στο σπίτι της στου Γκύζη. Το άψυχο σώμα της βρήκαν στην κρεβατοκάμαρα του σπιτιού οι διασώστες του ΕΚΑΒ. Είχε προβλήματα υγείας, είπαν οι γείτονες, που περιέγραψαν τον σύντροφό της ως άνθρωπο που έπινε και τσακωνόταν, αλλά όχι με εκείνη.

Σε ένα ισόγειο στην περιοχή του Γκύζη, στην οδό Βεργοβίτσης, έμενε η 63χρονη γυναίκα από την Αλβανία με τον σύντροφό της, επίσης αλβανικής καταγωγής. Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά από την αστυνομία, ο άνδρας ήταν εκείνος που κάλεσε το ΕΚΑΒ, αλλά στη συνέχεια εξαφανίστηκε και αναζητείται για να δώσει κατάθεση στις αρχές.

Η άτυχη γυναίκα βρέθηκε νεκρή στην κρεβατοκάμαρα και με μώλωπες στο σώμα της. Τη βρήκαν οι διασώστες του ΕΚΑΒ όταν έφτασαν στο ισόγειο σπίτι στου Γκύζη.

Το γεγονός πως ο άνδρας δεν περίμενε το ΕΚΑΒ προκάλεσε ακόμη περισσότερα ερωτήματα. Σύμφωνα με πληροφορίες, το σπίτι δεν είχε ίχνη παραβίασης. Την έρευνα έχει αναλάβει το Ανθρωποκτονιών, με τις αρχές να μην αποκλείουν κανένα ενδεχόμενο.

    

Σοκαρισμένοι από την είδηση πως η 63χρονη γυναίκα βρέθηκε νεκρή είναι οι γείτονές της. Η γυναίκα, είπε κάτοικος που τη γνώριζε τα τελευταία 10 χρόνια, είχε προβλήματα υγείας κι εκείνος της πήγαινε κάποιες φορές φαγητό.

Κανείς στη γειτονιά, δεν άκουσε φασαρία και όσοι ήξεραν το ζευγάρι μιλούν για δυο πολύ καλούς ανθρώπους. Ο σύντροφος της 63χρονης μάζευε σίδερα για να ζήσουν, κάποιες φορές μπορεί να τον είχαν ακούσει να μαλώνει με φίλους του αλλά ποτέ με τη σύντροφό του, είπαν.

Άλλη μαρτυρία γείτονα αναφέρει ότι ο σύντροφος της γυναίκας ζήτησε βοήθεια από ηλικιωμένο γείτονα όταν είδε νεκρή την 63χρονη και του ζήτησε να καλέσει το ΕΚΑΒ.

Πέρα από την κατάθεση του άνδρα, φως στα αίτια του θανάτου της 63χρονης θα ρίξει και η έκθεση του ιατροδικαστή.

Πηγή: newsit.gr

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα