Τα γυρίσματα του «Rust» αρχίζουν ξανά – Ένα χρόνο μετά το θάνατο της Χαλίνα Χάτσινς

Πρέπει να διαβάσετε

Έχει περάσει περίπου ένας χρόνος από το τραγικό συμβάν στα γυρίσματα της ταινίας του Τζόελ Σούζα «Rust», στη Σάντα Φε, όταν ο Άλεκ Μπόλντουιν πυροβόλησε και σκότωσε τη διευθύντρια φωτογραφίας, Χαλίνα Χάτσινς, ενώ τραυματίστηκε και ο σκηνοθέτης.

Ενώ δεν έχει ακόμη αποφασιστεί εάν ο Μπόλντουιν θα διωχθεί ποινικά για το θάνατο της Χάτσινς, οι παραγωγοί του «Rust», συμπεριλαμβανομένου του ιδίου του ηθοποιού, ήρθαν σε συμφωνία με την οικογένεια της Χάτσινς, προκειμένου να συνεχιστούν τα γυρίσματα.

Σύμφωνα με το Variety, οι παραγωγοί του «Rust» ετοιμάζονται να αρχίσουν πάλι τα γυρίσματα της ταινίας τον Ιανουάριο του 2023.

Ο Μάθιου Χάτσινς, χήρος της Χαλίνα, δήλωσε ότι «καταλήξαμε σε συμβιβασμό, με την επιφύλαξη της έγκρισης του δικαστηρίου για την υπόθεση θανάτου εναντίον των παραγωγών του “Rust”, συμπεριλαμβανομένων των Άλεκ Μπόλντουιν και Rust Movie Productions, LLC. Ως μέρος αυτής της διευθέτησης, η υπόθεσή μας θα αποσυρθεί. Δεν έχω κανένα συμφέρον να εμπλακώ σε κατηγορίες ή απόδοση ευθυνών στους παραγωγούς ή στον κ. Μπόλντουιν». Και συμπλήρωσε:

«Όλοι πιστεύουμε ότι ο θάνατος της Χαλίνα ήταν ένα τραγικό δυστύχημα. Είμαι ευγνώμων που οι παραγωγοί και η κοινότητα συγκεντρώθηκαν για να αποτίσουν φόρο τιμής στην τελευταία δουλειά της».

Ο σκηνοθέτης της ταινίας, Τζόελ Σούζα, δήλωσε «όσοι από εμάς είχαμε την τύχη να περάσουμε χρόνο με τη Χαλίνα τη γνωρίσαμε ως μια εξαιρετικά ταλαντούχα, ευγενική, δημιουργική γυναίκα και πηγή απίστευτης θετικής ενέργειας. Μακάρι να την είχε γνωρίσει ο κόσμος κάτω από διαφορετικές συνθήκες, όπως σίγουρα θα τη γνώριζε μέσα από την καταπληκτική της δουλειά. Στις δικές μου προσπάθειες να θεραπευτώ, οποιαδήποτε απόφαση να επιστρέψω για να ολοκληρώσω τη σκηνοθεσία της ταινίας θα μπορούσε να έχει νόημα για μένα μόνο αν γινόταν με τη συμμετοχή του Ματ και της οικογένειας Χάτσινς. Χαίρομαι που μαζί θα ολοκληρώσουμε τώρα αυτό που ξεκινήσαμε με τη Χαλίνα. Κάθε προσπάθεια μου σε αυτήν την ταινία θα είναι αφιερωμένη στο να τιμήσω την κληρονομιά της Χαλινα και να την κάνω περήφανη. Είναι προνόμιο να το ολοκληρώσω αυτήν την ταινία για λογαριασμό της».

Μέχρι στιγμής παραμένει άγνωστο το πότε η ταινία θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες, εάν αυτό συμβεί ποτέ, καθώς δύσκολα κάποιο στούντιο θα αναλάβει τη διανομή της μετά τα όσα έχουν συμβεί.

Πηγήcnn.gr

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα