Συνεχίζονται οι πτήσεις επαναπατρισμού Ελλήνων από το ΥΠΕΞ – Επέστρεψαν άλλοι 277

142 Έλληνες πολίτες και μέλη των οικογενειών τους, από τη Sarjah των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, μεταφέρθηκαν στην Αθήνα με δύο πτήσεις της Air Arabia.

Intime

Οι πτήσεις επαναπατρισμού Ελλήνων πολιτών και των οικογενειών τους από τη Μέση Ανατολή συνεχίζονται υπό τον συντονισμό του Υπουργείου Εξωτερικών.

Συγκεκριμένα ολοκληρώθηκαν με ασφάλεια την Παρασκευή (6/3), οι επιχειρήσεις:

• 46 Έλληνες πολίτες και μέλη των οικογενειών τους έφτασαν στην Αθήνα από το Ομάν, με ειδική πτήση της Aegean Airlines, με επιμέλεια της Πρεσβείας της Ελλάδας στο Ριάντ.

• 89 Έλληνες πολίτες και μέλη των οικογενειών τους έφτασαν στην Αθήνα από το Ομάν, με ειδική πτήση της SKY express, με επιμέλεια της Πρεσβείας της Ελλάδας στο Ριάντ.

Επιπλέον, 142 Έλληνες πολίτες και μέλη των οικογενειών τους, από τη Sarjah των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, μεταφέρθηκαν στην Αθήνα με δύο πτήσεις της Air Arabia.

Οι επιχειρήσεις συνεχίζονται. Το Υπουργείο Εξωτερικών παραμένει σε πλήρη ετοιμότητα για την παροχή κάθε δυνατής συνδρομής σε Έλληνες πολίτες που έχουν επηρεαστεί από την εμπόλεμη κατάσταση στην ευρύτερη Μέση Ανατολή.

Υπενθυμίζουμε ότι στον σύνδεσμο https://www.mfa.gr/tilefona-ektaktis-anagkis-kai-stoicheia-epikoinonias-presveion-kai-proxenikon-archon-tis-elladas-sto-iran-kai-ti-mesi-anatoli/ βρίσκονται αναρτημένα τα τηλέφωνα έκτακτης ανάγκης και τα στοιχεία επικοινωνίας Πρεσβειών και Προξενικών Αρχών της Ελλάδας στο Ιράν και τη Μέση Ανατολή.

Πηγή: cnn.gr

Προηγούμενο

X. Mαμουλάκης για συμφωνία Chevron: «"Θωράκιση" ή γκριζάρισμα νότια της Κρήτης;»

Επόμενο

Ρέθυμνο: Τον βρήκαν νεκρό στο χωράφι

Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα

Παρέμβαση Σπυριδάκη-Γρηγοράκου: «Ανεπίτρεπτη εμπορευματοποίηση της Σπιναλόγκας – Δεξίωση στον αρχαιολογικό χώρο»

Ερώτηση προς την Υπουργό Πολιτισμού, Λίνα Μενδώνη, κατέθεσαν οι Βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, Κατερίνα Σπυριδάκη – Βουλευτής Λασιθίου και…