Συνάντηση Μαμουλάκη με τον Σύλλογο Εκπαιδευτικών Α’Βάθμιας Εκπαίδευσης Ηρακλείου «Δομήνικος Θεοτοκόπουλος»

Με τον Πρόεδρο και την Αντιπρόεδρο του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Α’Βάθμιας Εκπαίδευσης Ηρακλείου «Δομήνικος Θεοτοκόπουλος» Γιώργο Μακράκη και Άννα Στουμπίδη αντίστοιχα, συναντήθηκε ο αν. Τομεάρχης Ανάπτυξης & Επενδύσεων Κ.Ο. ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Βουλευτής Ηρακλείου, Χάρης Μαμουλάκης.

Οι εκπρόσωποι του Συλλόγου «Δομήνικος Θεοτοκόπουλος» ενημέρωσαν τον Χάρη Μαμουλάκη για όλα τα ζητήματα που απασχολούν δασκάλους και νηπιαγωγούς, αλλά και τους γονείς. Για τις πολλές και σημαντικές κενές θέσεις εκπαιδευτικών, το ζήτημα της σχολικής στέγης, τα προβλήματα που δημιουργούνται από την διεύρυνση του ωραρίου του ολοήμερου, τις νέες συνθήκες που αλλάζουν δεδομένα ετών, τα παράδοξα που έχουν επικρατήσει στις τοποθετήσεις εκπαιδευτικών, κ.α.

Ο Χάρης Μαμουλάκης από την πλευρά του, ενημέρωσε τους εκπαιδευτικούς για τις Κοινοβουλευτικές παρεμβάσεις που έχουν αναπτυχθεί το τελευταίο διάστημα από την Αξιωματική Αντιπολίτευση για ζητήματα που τους αφορούν και σε δήλωσή του ανέφερε: «Η Πολιτεία οφείλει να ακούσει επιτέλους νηπιαγωγούς και δασκάλους, να ανταποκριθεί στις νέες ανάγκες και να φροντίσει ώστε να βελτιωθούν οι συνθήκες εκπαίδευσης. Η κοινωνία προχωράει, τα δεδομένα διαφοροποιούνται. Από την πλευρά μας παραμένουμε στο πλευρό των εκπαιδευτικών, αρωγοί στο δύσκολο έργο τους, με μόνο γνώμονα το καλύτερο για όλους τους εμπλεκόμενους στην διαδικασία της μάθησης: Μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς.».

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα