Τρίτη, 2 Σεπτεμβρίου, 2025
26.6 C
Ηρακλείου

Δες τον καιρό

Στο πλευρό των ξενοδοχοϋπαλλήλων το Σωματείο Εργαζομένων Επισιτισμού – Τουρισμού ν. Ηρακλείου – Κινητοποίηση στην Πλ. Ελευθερίας

Πρέπει να διαβάσετε

Το Σωματείο Εργαζομένων Επισιτισμού – Τουρισμού Νομού Ηρακλείου στηρίζει και συμμετέχει δυναμικά στην κινητοποίηση των εποχικών εργαζομένων στον τουρισμό, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 4 Σεπτεμβρίου, στις 18:00, στην Πλατεία Ελευθερίας.

 

 

«Οι εποχικοί εργαζόμενοι, που στηρίζουν με τον κόπο τους τον τουρισμό και την οικονομία της χώρας, διεκδικούν το αυτονόητο: αξιοπρεπείς συνθήκες ζωής και δίκαια εργασιακά δικαιώματα.

Τα αιτήματα είναι ξεκάθαρα:

• 6 μήνες ταμείο ανεργίας – αξιοπρέπεια στους εποχικούς

• Τερματισμός της φορολόγησης του επιδόματος

• Κατάργηση της προπληρωμένης κάρτας

• Απόσυρση του αντεργατικού νομοσχεδίου για 13 ώρες δουλειάς», αναφέρει χαρακτηριστικά σε ανακοίνωσή του, το Σωματείο Εργαζομένων Επισιτισμού – Τουρισμού.

 

in_article_2_mobile

Δημοφιλή

Σχετικά άρθρα