Στην Περιφερειακή Ενότητα Κοζάνης η Υφυπουργός Σέβη Βολουδάκη

Οι διαφορετικοί σταθμοί της περιοδείας ανέδειξαν τη σημασία της συνεργασίας μεταξύ κοινωνικών δομών, υπηρεσιών υγείας και Τοπικής Αυτοδιοίκησης, με κοινό στόχο την έγκαιρη και ουσιαστική ανταπόκριση στις ανάγκες των πολιτών

Μην χάνεις είδηση. Βάλε το CRETA24 στην Google
ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΤΟ CRETA24 ΣΤΗΝ GOOGLE

Στην Περιφερειακή Ενότητα Κοζάνης βρέθηκε η Υφυπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, Σέβη Βολουδάκη, συνεχίζοντας την περιοδεία της στη Βόρεια Ελλάδα.

Το πρόγραμμα ξεκίνησε από το ΚΦΑΑ Πενταλόφου. Στη συνέχεια, η Υφυπουργός επισκέφθηκε το ανακαινισμένο Κέντρο Υγείας Τσοτυλίου και ακολούθως μετέβη στη Νεράιδα, όπου επισκέφθηκε το ΚΦΑΑ «Νεφέλη 3». Τα δύο ΚΦΑΑ παρέχουν στα ασυνόδευτα ανήλικα ένα σταθερό πλαίσιο διαμονής και προστασίας, καθώς και ψυχοκοινωνική, εκπαιδευτική και νομική υποστήριξη.

Η Υφυπουργός επισκέφθηκε επίσης το Νέο Γηροκομείο Τσοτυλίου και το Κοινωνικό Ελληνικό Κλιμάκιο Άμεσης Βοήθειας (ΚΕΚΑΒ). Κατά τη διάρκεια των επισκέψεων, ενημερώθηκε αναλυτικά για τη λειτουργία και το έργο των φορέων και συνομίλησε με στελέχη και εργαζομένους που βρίσκονται καθημερινά δίπλα σε ευάλωτες ομάδες και την τοπική κοινωνία.

Η περιοδεία στην περιοχή συνεχίστηκε στο Κέντρο Υγείας Σερβίων και ολοκληρώθηκε στο Δημαρχείο Σερβίων.

Οι διαφορετικοί σταθμοί της περιοδείας ανέδειξαν τη σημασία της συνεργασίας μεταξύ κοινωνικών δομών, υπηρεσιών υγείας και Τοπικής Αυτοδιοίκησης, με κοινό στόχο την έγκαιρη και ουσιαστική ανταπόκριση στις ανάγκες των πολιτών.

Μετά το πέρας των επισκέψεων, η Υφυπουργός Σέβη Βολουδάκη δήλωσε: «Η Περιφερειακή Ενότητα Κοζάνης αποτελεί έναν νευραλγικό κόμβο της Βόρειας Ελλάδας, με ισχυρό κοινωνικό ιστό και ανθρώπους με προσφορά. Η συνεργασία της Πολιτείας με τους τοπικούς φορείς είναι απαραίτητη, ώστε οι υπηρεσίες να ανταποκρίνονται αποτελεσματικά στις πραγματικές ανάγκες των πολιτών. Στόχος μας είναι να ενισχύουμε διαρκώς αυτή τη συνεργασία και να δίνουμε άμεσες και ουσιαστικές λύσεις για την τοπική κοινωνία».

Προηγούμενο

Τραγικός επίλογος για τον 71χρονο σέρφερ: Στον άτυχο Νίκο ανήκει η σορός που βρέθηκε σε παραλία της Χερσονήσου

Μην χάνεις είδηση. Βάλε το CRETA24 στην Google
ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΤΟ CRETA24 ΣΤΗΝ GOOGLE
Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα

Χριστουγεννιάτικες επισκέψεις της Σέβης Βολουδάκη σε δομές κοινωνικής φροντίδας στα Χανιά

Η Υφυπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου Σέβη Βολουδάκη πραγματοποίησε σήμερα επισκέψεις σε δομές κοινωνικής φροντίδας στα Χανιά, στέλνοντας μήνυμα…