Στην Κρήτη Κ. Καραμανλής και Γ. Καραγιάννης

Πρέπει να διαβάσετε

Στην Κρήτη αναμένεται να βρεθούν τις επόμενες ώρες, ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Κώστας Καραμανλής αλλά και ο υφυπουργός Υποδομών Γιώργος Καραγιάννης.

Την είδηση αποκάλυψε μιλώντας στον Περιφερειακό Τηλεοπτικό Σταθμό CRETA και στην εκπομπή «Πρώτη Θέση», ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Ηρακλείου Βαγγέλης Καρκανάκης.

Όπως σημείωσε ο κ. Καρκανάκης, τόσο ο υπουργός όσο και ο υφυπουργός αναμένεται να συνοδεύσουν τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη κατά την επίσκεψη του στο εργοτάξιο του ΒΟΑΚ, στο τμήμα Νεάπολη – Άγιος Νικόλαος, το πρωί της Τετάρτης. Εκεί, ο Δήμαρχος Αντώνης Ζερβός και ο Αντιπεριφερειάρχης Λασιθίου Γιάννης Ανδρουλάκης, αναμένεται επίσης, να συναντηθούν με τον πρωθυπουργό.

Την ίδια στιγμή, όπως σας έχει ήδη ενημερώσει το Creta24, στην Κρήτη θα έρθουν μαζί με τον Πρωθυπουργό, ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης, ο αναπληρωτής Υπουργός Ανάπτυξης Νίκος Παπαθανάσης, ο Υπουργός Τουρισμού Βασίλης Κικίλιας, και ο αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών Στέλιος Πέτσας.

Μάλιστα, ήδη από το πρωί της Τρίτης, βρίσκονται στο Ηράκλειο ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Γιώργος Γεωργαντάς και η Υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη.

Στην Κρήτη βρίσκεται και η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας Μίνα Γκάγκα, η οποία αναμένεται να επισκεφθεί όλα τα νοσοκομεία του νησιού.

Ωστόσο, όπως όλα δείχνουν ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης δεν αναμένεται να επισκεφθεί το νησί. 

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα