Τετάρτη, 11 Ιουνίου, 2025
23.7 C
Ηρακλείου

Δες τον καιρό

Στάθης Αγγελόπουλος: Ποινική δίωξη στον τραγουδιστή για ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη – Δεν θέλω καμία επαφή μαζί του, δήλωσε η πρώην σύζυγος του

Πρέπει να διαβάσετε

Στην άσκηση ποινικής δίωξης για το αδίκημα της ενδοοικογενειακής σωματικής βλάβης σε βάρος του τραγουδιστή Στάθη Αγγελόπουλου, προχώρησε η εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας. Στη συνέχεια ο κατηγορούμενος παραπέμφθηκε να δικαστεί από το αρμόδιο αυτόφωρο δικαστήριο. Η πρώην σύζυγός του, Μαρία Κουτσαντώνη ξεκαθάρισε σε δηλώσεις της σε πρωινή εκπομπή, πως δεν επιθυμεί καμία επαφή μαζί του, σημειώνοντας πως είχαν μία έντονη συζήτηση, με αποτέλεσμα εκείνη να καλέσει την αστυνομία.

 

Ο τραγουδιστής  μεταφέρθηκε σήμερα, Τρίτη 10 Ιουνίου στον εισαγγελέα, με τον ίδιο να διαψεύδει τις κατηγορίες περί ενδοοικογενειακής βίας. Το περιστατικό συνέβη, όταν σύμφωνα με δηλώσεις του, επέστρεψε στο σπίτι του, έπειτα από ταξίδι που είχε κάνει στο Λονδίνο, και αντίκρισε την πρώην σύζυγό του να μένει στην οικεία του, όπου φιλοξενείται ο γιος τους.

Η Μαρία Κουτσαντώνη μίλησε στην εκπομπή «Το Πρωινό» και εξήγησε αναλυτικά, γιατί κάλεσε την αστυνομία μετά την ένταση που σημειώθηκε ανάμεσα σε εκείνη και στον πρώην σύζυγό της, ενώ πρόσθεσε πως στο εξής δεν επιθυμεί καμία σχέση μαζί του. Συγκεκριμένα, δήλωσε:  «Το μήνυμα που θέλω να πω σε όλες τις γυναίκες πριν παντρευτούν, να ξέρουν ποιον παντρεύονται. Και ποτέ δεν είναι αυτό που φαίνεται. Δυστυχώς. Αυτό έχω να πω μόνο. Καμιά φορά ο θησαυρός γίνεται άνθρακας και την πληρώνουν όλοι οι υπόλοιποι. Είχαμε μία μικρή διαμάχη. Τη λύσαμε. Λύθηκαν όλα. Τέλος καλό, όλα καλά. Δεν έκανα μήνυση, δεν κάνω μηνύσεις. Άλλωστε έχω ένα παιδί μαζί του, αποφεύγω τις μηνύσεις. Βρεθήκαμε στην άσχημη στιγμή και τελείωσε».

Δείτε το βίντεο

Στη συνέχεια, η πρώην σύζυγος του τραγουδιστή παραδέχτηκε ότι το περιστατικό ήταν μία «λάθος» στιγμή:  «Ήταν λάθος όλο αυτό που έγινε. Ίσως έγινε στα νεύρα του, είπαμε δύο κουβέντες παραπάνω. Τέλος. Απλά δεν πρέπει πια να ξανασυναντηθούμε ποτέ. Τέλος. Κάποιοι λένε να κάνεις ένα παιδί και να κρατάς επαφές. Δεν θέλω καμία επαφή πια. Τέλος. Αυτό το λέω και θα το ξαναλέω και θα το λέω σε όλη μου τη ζωή. Τέλος. Μακριά από εμένα και όπου είναι. Δεν με ενδιαφέρει καθόλου. Γενικά, όλοι μακριά από εμένα. Έχει πει πολλές κακοήθειες στο παρελθόν για εμένα. Για τα λεφτά και διάφορες άλλες ανισορροπίες, αλλά δυστυχώς δεν του δίνει πια κανένας και θα ήθελα πάρα πολύ, επειδή έχω κάνει ένα παιδί μαζί του και πρέπει να το σεβαστεί μαζί του, να σταματήσει να μιλάει. Εγώ δεν θέλω καμία επαφή με κανέναν».

Σε άλλο σημείο εξήγησε, πως ο τραγουδιστής δεν της άσκησε βία:  «Εγώ κάλεσα την Αστυνομία, αλλά την κάλεσα για άλλους λόγους. Έγινε μία ψιλοπαρεξήγηση. Δεν έπεσε ξύλο. Και του είπα να λυθεί μπροστά στην Αστυνομία αυτή η παρεξήγηση. Εντάξει άναψαν λίγο τα αίματα και τέλος. Δεν του έκανα μήνυση. Δεν κατέθεσα εις βάρος του. Με πήγανε με το αστυνομικό αυτοκίνητο στο σπίτι του. Με ρώτησαν αν θέλω να βάλουμε το panic button και τους απάντησα “όχι ρε παιδιά, για όνομα του Θεού. Τι να το θέλω;”. Δεν είμαστε καλά. Εντάξει, ξέρω να προφυλάσσω τον εαυτό μου. Δεν είναι πια και τόσο τραγικό. Απλά δεν θέλω ποτέ στη ζωή μου να τον ξαναδώ μπροστά μου. Ούτε σαν αφίσα. Λυπάμαι που χαράμισα αυτά τα 6-7 χρόνια της ζωής μου σε αυτόν. Με λειπεί το γεγονός ότι βγαίνουν κάποιοι τάχα μου φίλοι, και λένε ό,τι τους κατέβει. Δεν ξέρει κανένας τι έχει συμβεί μέσα στο σπίτι και καλά θα κάνουν να κλείνουν όλοι τα στόματα. Ο κύριος Αγγελόπουλος ήξερε ότι μένω εκεί πέρα, γιατί πήγα με την άδειά του. Δεν κάνω κατάληψη έτσι από μόνη του. Αν θέλει να ποιος είναι ο λόγος, ο πραγματικός να ρωτήσει τον κύριο Αγγελόπουλο, γιατί ο κύριος Αγγελόπουλος μου ζήτησε συγγνώμη».

Νωρίτερα, προβλήθηκαν οι δηλώσεις του Στάθη Αγγελόπουλου στο «Happy Day» για το περιστατικό με τον ίδιο να δηλώνει πως η πρώην σύζυγός του, έμεινε στο σπίτι του, όπου μένει ο γιος τους, ενώ τόνισε ότι δεν χειροδίκησε. «Πρώτα από όλα δεν ισχύει η ενδοοικογενειακή βία, που διάβασα σε sites. Δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Ουδεμία στιγμή πέρασε από το μυαλό μου να σηκώσω χέρι ή να σπρώξω. Πήγα στο σπίτι μου και όχι στης κυρίας Κουτσαντώνη, που φιλοξενώ τον γιο μου κι εκείνος επειδή έλειψα στο Λονδίνο περίπου για δέκα ημέρες, για επαγγελματικές υποχρεώσεις, φιλοξένησε τη μητέρα του. Ανέβηκα στο σπίτι μου, είχα μια συζήτηση με τη Μαρία, η οποία δημιούργησε μία ένταση και είχαμε έντονους διαλόγους. Δεν έχει γίνει κάτι άλλο. Εκείνη κάλεσε την Αστυνομία και μου έλεγε “θα δεις τι θα γίνεις”. Τσακωθήκαμε, γιατί έλεγα στην πρώην σύζυγό μου να φύγει από το σπίτι μου. Από εκεί ξεκίνησε η όλη ιστορία. Δεν διώκομαι ποινικά από την κυρία Κουτσαντώνη, ούτε εγώ επιθυμώ να τη μηνύσω. Δεν έχει γίνει κάτι. Έχει τελειώσει εκείνη η ιστορία στο τμήμα, αλλά επειδή άλλαξε ο νόμος για την ενδοοικογενειακή βία,  θα παραμείνω στο τμήμα και θα πάω το πρωί στα δικαστήρια».

Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, αν και εκείνη δεν κατέθεσε μήνυση, η διαδικασία κινείται αυτεπάγγελτα, γεγονός που σημαίνει τη σύλληψη του τραγουδιστή, ο οποίος επρόκειτο μάλιστα να μεταφερθεί σε άλλο αστυνομικό τμήμα, καθώς στο ΑΤ Γλυφάδας, τα κρατητήρια είναι υπό ανακαίνιση. Φίλος του Στάθη Αγγελόπουλου, μιλώντας στους δημοσιογράφους, είπε ότι ο τραγουδιστής επέστρεψε από το ταξίδι του και βρήκε την πρώην σύζυγό του να διαμένει στο σπίτι που εκείνος μισθώνει για τον γιο τους. Ανέφερε, ότι υπήρξε διαπληκτισμός ανάμεσά τους, αλλά όχι περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας και ως προς αυτό ανέφερε ότι ήταν ο λόγος που η γυναίκα δεν κατέθεσε μήνυση.

 

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα