Στα Χανιά την Παρασκευή ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Πρέπει να διαβάσετε

Στα Χανιά αναμένεται να βρεθεί αύριο Παρασκευή, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης λίγο πριν το προσυνέδριο της Νέας Δημοκρατίας που θα πραγματοποιηθεί στις 16 Απριλίου στο Ηράκλειο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Creta24, ο κ. Μητσοτάκης θα φτάσει αύριο στα Χανιά όπου θα επισκεφθεί το Νέο Αρχαιολογικό Μουσείο.

Μάλιστα, τον πρωθυπουργό θα συνοδεύει η υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη.

Την ίδια στιγμή, «πυρετώδεις» είναι οι προετοιμασίες ενόψει του προσυνεδρίου της ΝΔ, που θα πραγματοποιηθεί στο Κλειστό Γυμναστήριο του Λίντο στο Ηράκλειο, παρουσία του πρωθυπουργού.

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό, το προσυνέδριο θα ξεκινήσει στις 9.30 το πρωί, ενώ η άφιξη του Πρωθυπουργού θα γίνει στις 10.00. Στο μικροσκόπιο του συνεδρίου θα μπουν – διόλου τυχαία- θέματα που αφορούν τον τουρισμό και τη ναυτιλία, καθώς και τον πρωτογενή τομέα. 

Εκτός από τον Κυριάκο Μητσοτάκη, στο Ηράκλειο θα βρεθούν ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Γιάννης Πλακιωτάκης, ο Υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης, η Υφυπουργός Υγείας Ζωή Ράπτη, η Υφυπουργός Τουρισμού Σοφία Ζαχαράκη, καθώς και ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Γιώργος Γεωργαντάς. Δεν αποκλείεται μάλιστα να βρεθούν στο προσυνέδριο η Υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη και ο Υπουργός Τουρισμού Βασίλης Κικίλιας, εφόσον έχει αναρρώσει από την Covid-19.

Δείτε εδώ τι δήλωσε στον ΣΚΑΪ Κρήτης 92,1 και στη Μαρία Μπινιχάκη, ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Ηρακλείου Βαγγέλης Καρκανάκης.

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα