Κυβερνητική απόβαση στην Κρήτη

Πρέπει να διαβάσετε

«Πυρετώδεις» είναι οι προετοιμασίες ενόψει του προσυνεδρίου της ΝΔ, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 16 Απριλίου στο Κλειστό Γυμναστήριο του Λίντο στο Ηράκλειο, παρουσία του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη.

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό, το προσυνέδριο θα ξεκινήσει στις 9.30 το πρωί, ενώ η άφιξη του Πρωθυπουργού θα γίνει στις 10.00. Στο μικροσκόπιο του συνεδρίου θα μπουν – διόλου τυχαία- θέματα που αφορούν τον τουρισμό και τη ναυτιλία, καθώς και τον πρωτογενή τομέα. 

Εκτός από τον Κυριάκο Μητσοτάκη, στο Ηράκλειο θα βρεθούν ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Γιάννης Πλακιωτάκης, ο Υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης, η Υφυπουργός Υγείας Ζωή Ράπτη, η Υφυπουργός Τουρισμού Σοφία Ζαχαράκη, καθώς και ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Γιώργος Γεωργαντάς. Δεν αποκλείεται μάλιστα να βρεθούν στο προσυνέδριο η Υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη και ο Υπουργός Τουρισμού Βασίλης Κικίλιας, εφόσον έχει αναρρώσει από την Covid-19.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ Κρήτης 92.1 και τη Μαρία Μπινιχάκη, ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Ηρακλείου Βαγγέλης Καρκανάκης, ανέφερε επίσης πως θα βρεθούν στο Ηράκλειο ο Γενικός Γραμματέας του ΕΟΤ Δημήτρης Φραγκάκης, στελέχη των υπουργείων, ενώ την Παρασκευή θα επισκεφθεί το Ηράκλειο ο Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ Παύλος Μαρινάκης, ο γραμματέας Οργανωτικού και Διευθυντής του Γραφείου του Προέδρου της ΝΔ Στέλιος Κονταδάκης και ο Γενικός Διευθυντής της ΝΔ και πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αθηνών Γιάννης Μπρατάκος, οποίοι θα έχουν μπαράζ επαφών.

Στις 17.30 το απόγευμα της Παρασκευής θα πραγματοποιηθεί διευρυμένη σύσκεψη στα γραφεία της ΝΟΔΕ Ηρακλείου, όπου το παρών θα δώσουν κορυφαία στελέχη του κόμματος από την Αθήνα.

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα