Στα Χανιά ο Λευτέρης Πανταζής – Οι ευχές για… Λευτεράκη junior λίγο πριν το γάμο της κόρης του

Έτοιμοι για το μεγάλο βήμα στην προσωπική τους ζωή είναι η Κόνι Μεταξά και ο Μάριος Καπότσης, οι οποίοι ετοιμάζονται πυρετωδώς για τον γάμο τους που θα γίνει στις 9 Ιουλίου στα Φαλάσαρνα, στο γραφικό εκκλησάκι του Αγίου Εφραίμ, ενώ αμέσως μετά θα ακολουθήσει beach party.

Εκτός από το ζευγάρι που βρίσκεται ήδη εδώ και μέρες στην Κρήτη για τις τελικές προετοιμασίες για τον γάμο του ο φακός του Creta24, εντόπισε στα Χανιά και τον Λευτέρη Πανταζή.

Ο ευτυχής πατέρας της νύφης απολάμβανε το βράδυ της Τετάρτης την παρέα καλών του φίλων σε ψαροταβέρνα στο παλιό λιμάνι των Χανίων.

Ο γνωστός τραγουδιστής ετοιμάζεται για τον γάμο της πολυαγαπημένης του κόρης και από την χαρά του δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι καλοί του φίλοι. Ο Χανιώτης κουμπάρος και καρδιακός φίλος του Λευτέρη Πανταζή, Μιχάλης Κυριακάκης δήλωσε στο Creta24: «Συμμετέχουμε στη χαρά του παιδιού του, Αγαπάει τα Χανιά ο Λευτέρης, είναι φίλος φανατικός των Χανίων και χαιρόμαστε πολύ που και η επιλογή των παιδιών ήταν ο δικός μας ο τόπος».

Ο κ. Κυριακάκης ευχήθηκε στους μελλόνυμφους «βίο ανθόσπαρτο και καλούς απογόνους» και μάλιστα συμπλήρωσε πως εύχεται «λίαν συντόμως να δούμε και τον Λευτεράκη junior».

«Τρώμε ψαράκι παρέα με τον κουμπάρο μου και τους φίλους, τους μουσικούς μου», ανέφερε ο Λευτέρης Πανταζής ο οποίος δήλωσε πανέτοιμος να παραδώσει την νύφη στο γαμπρό, ενώ έκλεισε με μια ευχή για τον κόσμο: «Καλό καλοκαίρι σε όλους. Να προσέχει ο κόσμος τον covid που κυκλοφορεί ελεύθερος. Να περάσουν όλοι καλά γιατί νιώθω ότι ο χειμώνας μπορεί αν είναι λίγο δύσκολος. Υγεία, χαμόγελο και αισιοδοξία».

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα