Σε ένα χρόνο θα είναι έτοιμη η μεγαλύτερη τουριστική επένδυση στην Κρήτη! Το νέο Ikos Kissamos ετοιμάζεται στην περιοχή της Κισσάμου και θα αλλάξει την εικόνα της δυτικής Κρήτης!
Σε ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα, ο Ανδρέας Ανδρεάδης, διευθύνων σύμβουλος του ομίλου SANI / IKOS αναφέρθηκε στην πρόοδο του έργου και υπογραμμίζει: “Περισσότεροι από 1000 εργαζόμενοι συμμετέχουν στην κατασκευή αυτού του μοναδικού project που θα αναβαθμίσει την εικόνα όλης της υπέροχης δυτικής Κρήτης”.
Και καταλήγει: “Η έναρξη λειτουργίας θα γίνει, όπως εξαρχής σχεδιάσθηκε, τον Απρίλιο 2026”.
Το Ikos Kissamos θα διαθέτει συνολικά 414 δωμάτια, bungalows και βίλες που θα εκτείνονται σε παραλιακό μέτωπο μήκους 600 μέτρων. Η κατασκευή του ξεκίνησε πριν δυο χρόνια και θα είναι έτοιμο το 2026.
Για τη δημιουργία της ενιαίας έκτασης των 200 χιλιάδων τ.μ., ο όμιλος απέκτησε και ενοποίησε περισσότερα από 30 επιμέρους οικόπεδα. Η συνολική επένδυση του ομίλου Sani/Ikos στην Κρήτη, θα ξεπεράσει τα 125 εκατ. ευρώ, ενώ θα δημιουργηθούν περισσότερες από 750 νέες θέσεις εργασίας.