Παρασκευή, 12 Αυγούστου, 2022
27.4 C
ελαφρές νεφώσεις - Δήμος Ηρακλείου

Δες τον καιρό

Ρούλα Πισπιρίγκου: Αν δεν κινηθούν οι δικαστικές αρχές για τα τηλεφωνήματα, θα το κάνει ο Μάνος Δασκαλάκης

Πρέπει να διαβάσετε

Έτοιμος να κινηθεί για τη διερεύνηση των τηλεφωνημάτων, που φέρεται να έχει κάνει η Ρούλα Πισπιρίγκου σε τηλεοπτική εκπομπή με αλλοιωμένη φωνή, μιλώντας – εμμέσως πλην σαφώς – για εγκληματική ενέργεια κατά των παιδιών της, την οποία και φαινόταν να χρεώνει στον ίδιο, είναι ο Μάνος Δασκαλάκης.

Για τα τηλεφωνήματα, είναι πολύ πιθανό να υπάρξει αίτημα από τις δικαστικές αρχές, αν όμως κάτι τέτοιο δεν συμβεί, σύμφωνα με την δικαστική συντάκτρια του MEGA, Άννα Κανδύλη, θα υπάρξει αίτημα από τον Μάνο Δασκαλάκη, καθώς τον αφορούν άμεσα, αφού με αυτά προσπάθησε ουσιαστικά η 33χρονη να καταστήσει εκείνον ένοχο για τις εγκληματικές ενέργειες σε βάρος των παιδιών τους.

Σε ό,τι αφορά τη δικαστική διερεύνηση της υπόθεσης, ολοκληρώθηκαν οι καταθέσεις γιατρών και νοσηλευτών από το Καραμανδάνειο της Πάτρας και σειρά παίρνουν οι εργαζόμενοι στα υπόλοιπα νοσοκομεία, στα οποία νοσηλεύθηκαν τα παιδιά.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του MEGA, εντύπωση έχουν προκαλέσει στις καταθέσεις η επιμονή της Ρούλας Πισπιρίγκου να εισαχθεί η Τζωρτζίνα στο νοσοκομείο λίγο πριν τη μεγάλη κρίση. Γιατροί και νοσηλευτές αναφέρουν ότι η 33χρονη μητέρα περιέγραφε σπασμωδικές κινήσεις του παιδιού, που δεν «κολλούσαν» με τις εξετάξεις.

Οι ίδιοι, στις καταθέσεις τους, αναφέρουν πως τίποτα δεν προμήνυε ότι θα έχει αυτή την έκβαση η Τζωρτζίνα. Όλοι σημείωσαν τη «σχεδόν αδιαφορία» της Ρούλας Πισπιρίγκου την ώρα που το παιδί πάθαινε τις κρίσεις.

Πηγή: in.gr

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα