Η πρώτη αντίδραση του Πασχαλάκη μετά τις φήμες χωρισμού από την Παπαδοπούλου

Πρέπει να διαβάσετε

Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης και Ειρήνη Παπαδοπούλου δεν είναι πλέον ζευγάρι, αφού αποφάσισαν να τραβήξουν ξεχωριστούς δρόμους μετά από σχεδόν τέσσερα χρόνια σχέσης.

Σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψε μέσω βίντεο στο Tik Tok ο γνωστός ραδιοφωνικός παραγωγός από την Θεσσαλονίκη, Κωστής Ραπτόπουλος, ο ποδοσφαιριστής και η τραγουδίστρια χώρισαν ήσυχα και ο λόγος ήταν η ζήλεια της Ειρήνης Παπαδοπούλου.

Στο πρώτο ποστ του μετά την γνωστοποίηση του χωρισμού ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού τόνισε πως πρέπει να υπάρχει σεβασμός στις γυναίκες και παράλληλα αναφέρθηκε στους στόχους της ομάδας του.

«Συνεντεύξεις δεν δίνω γενικότερα… Στο μέλλον αν θέλω να πω κάτι θα το μάθετε από μένα… Σεβόμαστε λίγο τις γυναίκες!! Υ.Γ. Μόνος στόχος πρωτάθλημα και κύπελλο, τα λέμε τον Μάιο», έγραψε σε story στο Instagram.

Η ανάρτησή του

Αλέξανδρος Πασχαλάκης και Ειρήνη Παπαδοπούλου ήταν μαζί περίπου τέσσερα χρόνια και δήλωναν μέχρι εσχάτως τρελά ερωτευμένοι και ευτυχισμένοι.

Μάλιστα, σύμφωνα με τις πληροφορίες της εφημερίδας Real Life που είχαν κυκλοφορήσει καιρό, το ζευγάρι βρισκόταν σε αναζήτηση νέας στέγης στα νότια προάστια της Αθήνας. Συγκεκριμένα ο 33χρονος τερματοφύλακας, είχε έρθει στην Αθήνα, όχι μόνο για διακοπές αλλά για να μείνει μόνιμα μιας και πραγματοποιήθηκε η μεταγραφή του στον Ολυμπιακό.

Παρόλα αυτά, φαίνεται πως αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους. Η Ειρήνη έχει διαγράψει όλες τις φωτογραφίες που είχε ανεβάσει στον λογαριασμό της στο Instagram, με τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη, ενώ το ίδιο ισχύει και στο προφίλ του τερματοφύλακα.

«Όταν επιλέγω έναν άνθρωπο και με επιλέγει, δεν το κάνω για να περάσω καλά. Υπάρχουν κοινά όνειρα με τον Αλέξανδρο» είχε πει πριν καιρό η ίδια σε δηλώσεις της.

Πηγήin.gr

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα