Παρί Σεν Ζερμέν: Οικονομική «ζημιά» 370.000.000 ευρώ – Πουλάει τον Νεϊμάρ το καλοκαίρι

Πρέπει να διαβάσετε

Προβλήματα για τον γαλλικό σύλλογο, ο οποίος τα προηγούμενα χρόνια ξόδευε χωρίς… μέτρο, με αποτέλεσμα πλέον να παρουσιάζει οικονομική «ζημιά» και το καλοκαίρι αναμένεται να προχωρήσει σε πωλήσεις με πρώτη αυτή του Νεϊμάρ, ο οποίος βρίσκεται στη… μαύρη λίστα.

Σύμφωνα με το DNCG, το όργανο που ρυθμίζει τον οικονομικό έλεγχο στη Γαλλία, αυτή πλησιάζει τα 370.000.000 ευρώ.

Η «ζημιά» αφορά το διάστημα από την 1η Ιουλίου 2021 μέχρι τις 30 Ιουνίου 2022, όπου επενδύθηκαν 181.000.000 ευρώ. Είναι χαρακτηριστικό ότι οι μισθοί στην Παρί Σεν Ζερμέν εκτοξεύθηκαν στα 729.000.000 ευρώ!

Να θυμίσουμε ότι η UEFA έχει ήδη επιβάλει κυρώσεις στην ΠΣΖ, η οποία δέχθηκε προειδοποίηση ότι η τιμωρία θα είναι πιο «βαριά» σε περίπτωση που δεν ισοσκελίσει τους λογαριασμούς της.

Κάπως έτσι προκύπτουν και τα δημοσιεύματα που θέλουν τον Νεϊμάρ να βρίσκεται, μαζί με άλλους παίκτες, στην πόρτα της εξόδου. Σύμφωνα με το «Foot Mercato», ο Βραζιλιάνος έχει προταθεί τόσο στην Τσέλσι, όσο και στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι κι ο «Νέι», ο οποίος έχει συμβόλαιο ως το 2027, φέρεται να θέλει να αποχωρήσει, καθώς δεν έχει καθόλου καλές σχέσεις με τον αθλητικό διευθυντή του συλλόγου, Λουίς Κάμπος.

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα