ΟΠΕΚΕΠΕ: Σε Αγρίνιο και Κοζάνη η νέα επιχείρηση για παράνομες επιδοτήσεις -13 συλλήψεις, πάνω από €2,5 εκατ. το παράνομο κέρδος

Ανάμεσα στους συλληφθέντες βρίσκονται τουλάχιστον ένας διαχειριστής και ένας υπάλληλος από Κέντρο Υποδοχής Δηλώσεων (ΚΥΔ)

Μην χάνεις είδηση. Βάλε το CRETA24 στην Google
ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΤΟ CRETA24 ΣΤΗΝ GOOGLE

Επιχείρηση του ελληνικού FBI για εγκληματική οργάνωση που λάμβανε παράνομες επιδοτήσεις από τον ΟΠΕΚΕΠΕ είναι από το πρωί της Τετάρτης σε εξέλιξη σε Αγρίνιο και Κοζάνη.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες έχουν συλληφθεί 13 άτομα ενώ στην υπόθεση φέρονται να εμπλέκονται τουλάχιστον άλλοι 39.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες ανάμεσα στους συλληφθέντες βρίσκονται τουλάχιστον ένας διαχειριστής και ένας υπάλληλος από Κέντρο Υποδοχής Δηλώσεων (ΚΥΔ).

Η πρώτη εικόνα που έχουν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Οικονομικών Εγκλημάτων της ΔΑΟΕ είναι ότι το κύκλωμα είχε βγάλει περισσότερα από 2,5 εκατομμύρια από παράνομες επιδοτήσεις ενώ παράλληλα έχουν διαπιστωθεί και φορολογικές παραβάσεις.

Προηγούμενο

ΕΣΥ: Τo ΠΑΓΝΗ στα νοσοκομεία με τα περισσότερα απογευματινά ιατρεία

Επόμενο

«Νταντάδες της Γειτονιάς»: Ανοίγει σήμερα η πλατφόρμα για αιτήσεις - Αναλυτικά η διαδικασία

Μην χάνεις είδηση. Βάλε το CRETA24 στην Google
ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΤΟ CRETA24 ΣΤΗΝ GOOGLE
Σχετικά Άρθρα