Σάββατο, 24 Ιανουαρίου, 2026
12.7 C
Ηρακλείου

Δες τον καιρό

ΟΦΗ: Ήττα στον Χολαργό στον ντεμπούτο του Πετράκη

Πρέπει να διαβάσετε

Ο ΟΦΗ ηττήθηκε στο Κλειστό του «Αντώνης Τρίτσης», ωστόσο γνώρισε την ήττα με σκορ 87-57, στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της National League 1.

Ο ΟΦΗ, με τον Αλέξη Πετράκη για πρώτη φορά στον πάγκο του, παρουσιάστηκε ανταγωνιστικός για περίπου 25 λεπτά, όμως η μεγάλη ευστοχία των γηπεδούχων πίσω από τα 6,75 μ. αποδείχθηκε καθοριστική και οδήγησε στην ήττα. Στο νέο ξεκίνημα της ομάδας στο πρωτάθλημα της National League 1 με τον 39χρονο τεχνικό, το τελικό σκορ και η διαφορά δεν αποτυπώνουν πλήρως την εικόνα του αγώνα.

Ο ΟΦΗ παρέμεινε κοντά στο σκορ μέχρι τα μέσα της τρίτης περιόδου (47-45), ωστόσο στη συνέχεια οι γηπεδούχοι βρήκαν λύσεις κυρίως από την περιφέρεια και κατάφεραν να ξεφύγουν, φτάνοντας τελικά σε μια άνετη νίκη.

Χολαργός – ΟΦΗ 87-57
Διαιτητές: Καραμπιτσάκος – Γαραντζιώτης – Αντωνιάδης
Δεκάλεπτα: 24-20, 40-37, 69-50, 87-57
ΟΦΗ (Πετράκης): Σκάνδαλος 3, Χατζηκυριακίδης 4, Μποχωρίδης 3(1), Titic 16(1), Τσερκιτσόγλου, Κασπίρης 5(1), Πρωτογεράκης 2, Σταμπούλης 13(3), Τζιώρας, Βασιλάκης 3(1), Πιλκούδης 2, Μπαρδάκας

Τι είπε ο Αλέξανδρος Πετράκης

Ο Αλέξης Πετράκης είπε μετά την ολοκλήρωση του ματς με τον Χολαργό: «Ήμασταν πολύ συγκεντρωμένοι αμυντικά στο πρώτο ημίχρονο. Μείναμε κοντά στο σκορ λόγω αυτού, παρά τα λάθη που κάναμε επιθετικά. Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε μια τελείως διαφορετική εικόνα. Οι γηπεδούχοι σκόραραν πολύ εύκολα από αμυντικά και επιθετικά μας λάθη. Δεν αντέξαμε τη σκληράδα τους».

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα