Ντόμινο εξελίξεων στο δήμο Μινώα – Δεν θα είναι υποψήφιος ο Ζ. Καλογεράκης

Πρέπει να διαβάσετε

Λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση Κεγκέρογλου σχετικά με την εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή στο Αρκαλοχώρι κατά την οποία ο βουλευτής θα ανακοινώσει την υποψηφιότητα του για τον δήμο Μινώα, ο πρώην δήμαρχος Ζαχαρίας Καλογεράκης έκανε γνωστό πως δεν θα είναι ξανά υποψήφιος δήμαρχος.

Η απόφαση Καλογεράκη ενισχύει το σενάριο που θέλει τον πρώην δήμαρχο να βρίσκεται σε επικοινωνία με τον Βασίλη Κεγκέρογλου, καθώς η απόφαση του αυτή αποτελεί θετική εξέλιξη για τον τελευταίο.

Μεταξύ άλλων ο κ. Καλογερακης αναφέρει:

«Έχοντας ανοίξει η ονοματολογία και η προεκλογική περίοδος στο Δήμο μας, δυστυχώς πολύ νωρίς, οφείλω να ξεκαθαρίσω και δημόσια την προσωπική μου στάση όπως έκανα και στην πρόσφατη συνάντηση της παράταξης μου.

Τόσο εγώ όσο και οι συνεργάτες μου στο Δημοτικό Συμβούλιο, θα συνεχίσουμε ενωμένοι μέχρι και το τέλος της θητείας μας, με μοναδικό στόχο την ανάδειξη και επίλυση των προβλημάτων των δημοτών μας και την ανοικοδόμηση – ανασυγκρότηση του τόπου μας, όπως άλλωστε κάναμε μέχρι τώρα, τιμώντας έτσι και τη ψήφο των συνδημοτών μας.

Σε ότι με αφορά, αποφάσισα να μην θέσω ξανά υποψηφιότητα για Δήμαρχος πιστεύοντας πως μετά από δέκα χρόνια που υπηρέτησα από τη θέση αυτή, αλλά και τέσσερα χρόνια ως επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ήρθε η ώρα να δώσουμε την ευκαιρία και τη δυνατότητα και σε άλλους συμπολίτες μας να προσφέρουν στον τόπο και στους δημότες.

Έναν τόπο με πολλά προβλήματα που έχει ανάγκη από συνεργασίες, διάλογο, σύνθεση απόψεων και ενότητα, η οποία θα προκύπτει πάντα μέσα από ένα ρεαλιστικό και εφαρμόσιμο πρόγραμμα για την ανοικοδόμηση και την ανασυγκρότηση της περιοχής μας, με την αξιοποίηση και τη σύνδεση του μεγάλου αναπτυξιακού έργου, του νέου αεροδρομίου που ήδη βρίσκεται σε εξέλιξη.

Σε αυτή την προσπάθεια για ενότητα και σύνθεση που αποτελεί και απαίτηση του συνόλου των δημοτών, καθώς και σε κάθε διεκδίκηση για επίλυση των προβλημάτων, θα είμαι παρών. Το οφείλω εξάλλου τόσο στους συνεργάτες μου, όσο και στους δημότες μας που με στήριξαν όλα αυτά τα χρόνια και τους οποίους ευχαριστώ από καρδιάς.

Καλογεράκης Ζαχαρίας

τ. Δήμαρχος Μινώα Πεδιάδας

Επικεφαλής της παράταξης «Τόπος με Μέλλον»».

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα