Νέος πρόεδρος στην Τοπική Κοινότητα Αρμένων

Ορκίστηκε σήμερα, Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2022, για τη θέση του προέδρου, ο επόμενος κοινοτικός σύμβουλος σε σταυρούς προτίμησης της Τοπικής Κοινότητας Αρμένων, κύριος Καλλιβρετάκης Στυλιανός μετά από την έγγραφη παραίτηση του κύριου Χαιρετάκη Βασίλειου.

Ο κύριος Χαιρετάκης, όπως αναφέρει στο έγγραφό του προχώρησε στην παραίτησή του λόγω επαγγελματικών και οικογενειακών υποχρεώσεων, όπου δεν του επιτρέπουν να ασκήσει τα καθήκοντά του, όπως αρμόζει, σε μια τόσο σημαντική θέση και θεωρώντας ηθικό και έντιμο να παραχωρήσει τη θέση του καθώς δεν βρίσκεται πλέον στην κοινότητα αλλά στην Αθήνα, ευχαριστώντας συγχρόνως τη δημοτική αρχή για την άψογη συνεργασία αυτά τα 3 χρόνια.

Ο Δήμαρχος Αποκορώνου, Χαράλαμπος Κουκιανάκης, κατανοώντας τους λόγους της παραίτησης ευχαρίστησε και αυτός με τη σειρά του τον κύριο Χαιρετάκη Βασίλειο, έναν άξιο νέο όπως αναφέρει , για την άριστη συνεργασία τους και ευχήθηκε στον κύριο Καλλιβρετάκη καλή δύναμη στα καθήκοντά του ως πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Αρμένων. διαβεβαιώνοντάς τον ότι θα συνεχίσει να είναι στη διάθεσή του και της κοινότητας για οτιδήποτε χρειαστεί.

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα